Microsoft kårer: Her er de allerbedste Microsoft-partnere i Danmark

Microsofts 23 partnerpriser for 2014:

Årets Partner: ProActive A/S

SMB: Msec A/S
Enterprise: Netcompany
Kundetilfredshed: ProActive A/S
ERP Enterprise (AX): Columbus A/S
ERP SMB (C5/NAV): Inventio.IT A/S
Learning Partner: Global Knowledge
Unified Communication: NetDesign A/S
License Solution: Crayon A/S
Cloud Services – Office 365: ProActive A/S
Distributør: Also
CRM: Delegate
Business Intelligence: Rehfeld Partners A/S
Cloud Platform: 2ndC A/S
Hosting: Systemhosting A/S
Management & Virtualization: solvo it ApS
Apps: Bluefragments
Deployment: Venzo A/S
Innovation – produkt, service & teknologi: ExatoSolutions ApS
Innovation – salg, marketing & forretningstiltag: Innofactor A/S
Vertikalisering (Dynamics): EG A/S
Mobility Solutions: Venzo A/S og Bluefragments
Social og Collaboration: Adactit
Device:
Dell

Den københavnske cloud- og konsulenthus Proactive kan nu for anden gang i sin tilværelse smykke sig med titlen som den bedste Microsoft-partner på det danske it-marked.

Prisen blev uddelt i torsdag aften ved et arrangement i opera-huset i København, hvor i alt 70 partere kappedes om softwaregigantens partner priser i hele 24 forskellige kategorier.

Og den mest prestigefyldte pris som årets partner gik altså til Proactive, som også vandt kategorierne cloud services og kundetilfredshed.

“ProActive har gennem mange år været en stærk cloud-partner, som meget tidligt har baseret hele deres forretning på Microsofts cloud-løsninger. Selskabet har vist høje vækstrater år efter år og er innovative, proaktive og dedikerede i deres forretningsudvikling og kundeleverancer,” lød det i begrundelsen fra Microsofts nyudnævnte partnerchef Kamilla Jørning Roost.

Hun fik også flettet ind, at Proactive har vist, at selskabet følger sine projekter helt til dørs – også når alt ikke går helt efter planen.

Leder man efter en rød tråd i flokken af partnerpriser viste årets uddeling endnu en gang, at Microsoft er særligt begejstret for partnere, som på den ene side satser hårdt på at opbygge deres forretning på en kerne af Microsofts teknologier og produkter indenfor især cloud, mobility.

Derfor var der da også mange gammelkendte ansigter fra det danske Microsoft-univers, som kunne tage hjem med en eller flere udmærkelser i mylderet af special-priser.

Annonce:


Sidste års overordnede vinder som årets partner, Netcompany, kan således fortsat kalde sig den bedste enterprise-partner.

Og indenfor Microsofts ERP-teknologier var det veteraner som Columbus, EG og SMB-eksperterne fra Inventio, der løb med priserne.

Andre gamle kendinge blandt prismodtagerne var firmaer som Venzo, 2ndC, NetDesign og Crayon.

På en anden led afspejler listen over priskategorier dog også, at Microsoft er på vej en transformation, hvor man satser på at kunne levere produkter på tværs af platforme og devices. Partnere og forhandlere, der er klar til at tilpasse sig den strategi er tydeligvis de mest populære i Microsoft danske afdeling.

Annonce:


Det afspejler sig i nye priskategorier som “devices” og “mobility solutions”, som blev vundet af henholdsvis Dell, Venzo og det kun fire år gamle firma Bluefragments.

Et andet nystartet firma, der nu er inde i varmen, er Adactit, som med kun tre år på bagen vandt prisen indenfor “social og collaboration”.

Bluefragments og Adactit har i øvrigt tidligere Microsoft-chefer som stiftere og direktører – nemlig Jon Bille og Jesper Grønbæk.

Du kan se den komplette liste over prismodtagere i boksen til højre for denne artikel.

Læs også:

Ny dansk Microsoft-chef: Her er kravene til vores forhandlere

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>