TDC hæver priserne på 165 produkter fra nytår – hundredetusindvis af kunder bliver ramt

TDC hæver fra nytår priserne på 165 produkter og pakkeløsninger.

De største prisstigninger vil blive på helt op til 34 procent eller op til 528 kroner om året, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Prisstigninger rammer blandt andre TDC’s 756.000 fastnet-kunder, hvis pris stiger med 10 procent for opkald, efter TDC for et halvt år siden hævede abonnements-prisen med 22 procent.

Også prisen for TDC’s tv-pakker og mobil-pakker stiger.

Sydbank-analytiker Morgen Imsgard har tidligere vurderet, at TDC tjener kassen på sin fastnetforretning, som selskabet derfor vil kæmpe for at holde i live så lang tid som muligt og få så mange penge ud af som muligt.

Han har vurderet, at den sidste private fastnetkunde vil forlade TDC i 2020.

Det kan du læse mere om her: Millionerne fosser ud af TDC sammen med fastnetkunderne.

Det danske telemarked har længe været stærkt konkurrence-præget, og en række af teleselskaberne har løbende beklaget, at de har været nødt til at blive ved med at sænke priserne for at kunne matche konkurrenternes tilbud.

Det kan du læse mere om her: TDC, Telia, Telenor og 3: Nu er de fire – men snart kun tre

Alligevel er der ingen vej uden om at sætte priserne op, fortæller direktør for TDC Privat, Frederik Sjørslev, til avisen.

Han fortæller, at TDC også hævede priserne 1. januar 2013 og 1. januar 2014, og at TDC ‘nok også’ kommer til at hæve dem igen 1. januar 2016.

“Det er jo det, der gør, at vi kan fastholde årlige investeringer på 3,7 milliarder kroner i dansk infrastruktur,” siger han til avisen.

Analytikere vurderer overfor avisen, at TDC er nødt til at skrue op for priserne, fordi selskabet taber kunder på alle områder undtagen bredsbåndsområdet.

TDC fik i 2013 et overskud på 3,1 milliarder kroner. Det kan du læse mere om her: TDC hårdt presset – men skovler penge ind.

Læs også:

TDC hårdt presset: Sådan rammer pris-krigen telegiganten

Her er krisen i den danske telebranche: Derfor vil den ramme dig

TDC’s masterplan: Derfor er medarbejderne i farezonen

Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>