Apple medstifter går til israelsk selskab

En af ophavsmændene bag de engang banebrydende pc’ere fra Apple forlader nu Fusion-io og bliver ansat i det israelske data virtualiserings-firmaet Primary Data.

Det skriver Jewishbusinessnews.com

Steve Wozniak vil fremover rådgive Primary Data om teknologi, vision og data-arkitektur og vil også formidle historien om Primary Data, når han møder teknologiinnovatører fra hele verden.

Primary Data udvikler udvikler data-virtualiseringsløsninger, som transformerer datacenterarkitektur ved at matche dataefterspørgslen med udbud på tværs af det globale datanetværk.

Læs også: Tidligere HP-chef overvejer præsident-kandidatur

Med Primary Data vil applikationer, servere og klienter få muligheden for på transparent at få adgang til data, mens den på intelligent vis migrerer frem og tilbage mellem direkte forbindelser, netværksopkoblinger, privat og offentlig cloud-lagring, hvilket gerne skulle give en hidtil uset grad af styring, ydeevne og effektivitet, skriver Jewishbusinessnews.com

»Innovation som wearables, digitale assistenter og Internet of Things gør computere mere transparente i vores verden og hvis vores teknologi skal vedblive med at være tilgængelig, må vi sikre at der til stadighed uhindret flyder datastrømme, der bringer os informationer,« siger Wozniak.

»Primary Data bruger data virtualisering til på dynamisk vis at placere data et hvilket som helst sted, som applikationer kræver. Jeg er spændt på at dele vores data-virtualiseringsplatform med verden, « siger han.

Læs også: Chromebooks overhaler iPads i skolerne

Hos hans nuværende kollegaer i firmaet Fusion-io, roses han for at have »en unik måde at se verden på, dels som ingeniør, dels som visionær og hans energi, nysgerrighed og begejstring ved teknologi er inspirerende,« siger hans kollega Lance Smith.

Wozniak var med til at forme computerindustrien i dens spæde barndom med sit design af Apples første produktlinje, efter at have været med til at stifte firmaet i 1976 med den legendariske Steve Jobs.

Han var hjernen bag Apple I pc så vel som Apple II pc. Med en central processorenhed, tastatur, farvegrafik og floppy diskettedrev var sidstnævnte en integreret del af det der senere blev et gigantisk marked for personlige computere.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>