Så meget har Apple solgt apps for på App Store i 2014

Apple skovler penge ind på salget af apps i App Store, hvor salget ifølge selskabet i 2014 steg med 50 procent i forhold til 2013.

Selskabet er normalt ikke meget for at oplyse nøjagtig omsætning i selskabets App Store.

Men trods hemmelighedskræmmeriet er det faktisk muligt at regne sig frem til, hvor meget Apple egentlig sælger for i app-butikken.

Apple har nemlig igangsat en marketing-kampagne, hvor selskabets lægger sig i selen for at fortælle, hvor meget godt det gør for job-markedet – ikke mindst i hjemlandet USA.

Apple oplyser i den forbindelse, at salget i App Store har “genereret mere end 10 milliarder dollar i omsætning til udviklerne.” Det svarer til knap 63 milliarder kroner.

Apple trækker selv 30 procent af salgsprisen ud til sig selv. Lægges de oven i de 63 milliarder kroner til udviklerne, lander vi på en samlet omsætning på salg af app i App Store i omegen af 90 milliarder kroner, hvor Apple selv snupper de 27 milliarder kroner.

Analytikere peger på, at der er tegn på, at de svimlende vækstrater i salget i App Store er fortid. I stedet ser det ud til, at salget er begyndt at flade ud og stabilisere sig.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>