BREAKING: Apple bygger nyt kæmpe-datacenter i Danmark: Investerer milliarder

Apple investerer omkring 11 milliarder kroner i at bygge nye datacentre i Danmark og Irland.

Det meddeler selskabet her mandag morgen, og det oplyser samtidig, at det danske Apple-datacenter kommer til at ligge i Viborg.

Apples skriver i en pressemeddelelse, at datacentrene bliver state-of-the-art, og at de kommer til at køre på 100 procent vedvarende energi.

“Faciliteterne, der er lokaliseret i Galway, Ireland, og i det centrale Jylland i Danmark, vil drive Apples online services, inklusiv iTunes Store, App Store, iMessage, Maps og Siri for kunder pÃ¥ tværs af Europa.”

“Vi er taknemmelige for Apples fortsatte succes i Europa og stolte over, at vores investeringer støtter miljøer pÃ¥ tværs af kontinentet,” udtaler Apples topchef, Tom Cook.

“Denne betydelige nye investering repræsenterer Apples største projekt i Europa til dato. Vi er begejstrede over at udvidevores aktiviteter og for at skabe hundredvis af lokale jobs og introducere nogle af vores mest avancerede grønne designs af bygninger hidtil.”
Â

[i]Opdateres…

[/i]

Læs også:

Cloud-giganter i vildt kapløb om Eurupa: Her kommer de nye giga-datacentre

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>