På job-jagt? Her har du 10 virkelig spændende it-job lige til at nuppe

Synes du også at udbuddet af stillinger til tider virker kedeligt og unuanceret, når du søger it-job online? Så kan denne liste måske være noget for dig.

Computerworld og vores samarbejdspartner, it-jobbank.dk, har forsøgt at variere jobjagten lidt. Derfor har vi plukket dig en pose blandede it-jobs, fra virksomheder i forskellige brancher.

Listen forneden består altså af stillinger, du kan søge med det samme.

Passer ingen af dem på dig, kan du her se en oversigt over de 158 ledige it-stillinger, der i skrivende stund står og venter på it-jobbank.dk

SAP BI Arkitekt og SAP BI/BO Frontend-udvikler til Danish Crown, Randers:
Danish Crown leder efter både arkitekt og udvikler til deres SAP BI og BI/BO Front end-systemer. Begge stillingerne kræver erfaring med SAP og ligger derudover i Randers.

Terma Defense & Security A/S søger udviklere til Lystrup
Danske Terma Defense & Security, som udvikler software og sikkerhedssystemer, leder efter softwareudviklere, helst med erfaring i Avionics-domænet.

Project Manager søges til business critical IT projects ved NNIT 
NNIT, som er en international virksomhed der implementerer og drifter it-løsninger, søger en engelsk-talende Project Manager til større forretningsprojekter. 

Rigspolitiet Hvidovre søger IT-sikkerhedskonsulent
Rigspolitiets Koncern IT søger en it-sikkerhedskonsulent til små og store projekter, som skal forebygge og forhindre kriminalitet.

Sales Specialist søges til Security & Identity Solutions i Aarhus eller Ballerup
KMD er på jagt efter sælgere til at udvikle forretningen Security & Identity Solutions, som sælges til danske it- og softwarevirksomheder. KMD har åbne stillinger i både Ballerup og Aarhus.

Nykredit søger User Experience Designer til Analyse og Metode i IT
Nykredit leder efter en designer, som skal udvikle designet, yde support til softwareudviklere og udføre brugerevalueringer i virksomhedens nye Analyse og Metode-afdeling. 

Forsvarets Efterretningstjeneste søger it-profil som Operations Manager i Dragør
Forsvarets Efterretningstjeneste søger en erfaren Microsoft System Center 2012 Operations Manager til at drive og udvikle efterretningstjenestens applikationer. Stillingen ligger i Dragør. 

Forretningsarkitekt søges til videreudvikling af Schantz Life i København
Schantz, som implementerer systemer i den finansielle sektor, leder efter en forretningsarkitekt, der kan videreudvikle og sprede virksomhedens it-produkter. Stillingen er placeret i København. 

AU søger System- og udviklingschef til IT og digitale medier
Aarhus Universitet leder efter en ny udviklingschef til universitetets it-afdeling. Stillingen har tiltrædelse pr. 1. april 2015.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>