Hovsa-afsløring: Er Apple på vej med ultra-høj iMac-opløsning?

I en nyligt udsendt pressemeddelelse har en af Apples største hardware-producenter, sydkoreanske LG, kommet til at skrive, at Apple her i 2015 kommer med en 8K-skærm.

Konkret skrev LG, at ‘Apple har annonceret, at de vil lancere iMac 8K med en super høj opløsning senere i år’, og den afsløring har ramt flere teknologimedier – herunder Appleinsider.

Også nyhedssitet Hothardware.com har hørt om skærmen fra pressemeddelelsen, der blev udsendt den 31. marts, hvilket får mediet til at spekulere i, om der er tale om en aprilsnar.

Samtidig konstateres det, at LG ikke har nogen historik med at udsende den slags jokes, mens Apple så godt som aldrig kommenterer på rygter om fremtidige produkter.

Lige udsendt 5K-skærm
Udmeldingen fra LG er senere blevet fjernet fra selskabets nyhedssites, og er udover nyheden i sig selv om den kommende 8K-skærm bemærkelsesværdig, da Apple ikke selv har meldt noget ud om en 8K-skærm.

Senest blev Apples 27 tommer iMac udstyret med en 5K-skærm, men nu ser det altså ud til, at Apple lige strammer skruen en ekstra tand med en 7.680 x 4.320- eller en 8.192 x 4.320-opløsning med betegnelsen 8K.

Udmeldingen får flere debattører på Appleinsider og Hothardware.com til at spekulere i, om der er der er tale om en 30 tommer skærm til iMac, eller om hele historien i virkeligheden er en aprilsnar.

Hvad tror du? Er der her tale om en uskyldig joke, eller er Apple virkelig på vej med en 8K-skærm?

Læs også:
Apple-præsenterede nye ultra-tynde iPads og en ny pixel-verdensmester

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>