Miracle skifter ud i toppen – ny direktør kørt i stilling



Jan Skelbæk bliver ny administrerende direktør i Miracle.

Interview: 1. maj overtager Jan Skelbæk stillingen som direktør for Miracle. Han kommer fra en direktørstilling i Atea.

Den tidligere direktør Lasse Christensen, der var med til at stifte virksomheden for 15 år siden, overtager i stedet posten som formand for bestyrelsen.

Tillykke med dit nye job, Jan Skelbæk. Hvorfor skifter du nu?

“Jeg har kun været i Atea i små to år og har været meget glad for det, men dette er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse,” fortæller han.

“Jeg var ikke på jagt efter et nyt job, men da Lasse (Christensen, red.) ringede var jeg ikke i tvivl. Jeg kender en del af medarbejderne og været i bestyrelsen i mange år. Jeg har et specielt forhold til Miracle, fordi jeg var ansat i Oracle, da en gruppe folk forlod virksomheden og dannede Miracle. De mennesker havde fat i noget af det helt rigtige, og det synes jeg stadig.”

Hvad er det, du kan, som Lasse Christensen ikke kan?

“Jeg kan ikke sætte fingeren på en eneste ting, som Lasse Christensen ikke har gjort godt, og det går godt for Miracle. Det handler i høj grad om, at jeg passer ind og svinger rigtig godt med Lasse Christensen, der også er tryg ved, at jeg kommer bag rorpinden.”

“Det er ikke min opgave at vende op og ned på virksomhedens og hans arbejde og livsværk. Det er der slet ikke brug for.”

Læs også: Stor rokade i Miracle – udpeger seks nye direktører

Hvad er så dine fordele?

“Jeg har nok været i lidt større organisationer og har mere erfaring fra etablerede virksomheder og de processer og strukturer, der skaber effektivitet. Her kan jeg biddrage.”

Skal du bevæge Miracle i en ny retning, eller hvad er planen?

“Det er allerede i gang. Miracle er i en kraftig bevægelse fra at være et konsulenthus til at blive et projekthus, der også kan servicere og hoste løsninger. Den udvikling skal fortsætte. Men det er ikke nyt.

Hvilke resultater vil du gerne kunne fortælle om i din tale, når du holder toårs-jubilæum?

“At vi har fortsat den positive udvikling, der har været, men er blevet lidt skarpere i vores fokus og med lidt større synlighed i omverdenen. Miracle er meget en mund-til-mund-virksomhed. Vi kan godt profilere os lidt mere. Mange bliver overraskede over, at vi er en virksomhed med 400 ansatte.”

Skal der være færre eller flere end de 400, der er ansat nu?

“Vi skal være flere. Det er helt stensikkert.”

Har du et omsætningsmål, du gerne vil nå om to år?

“Det vil jeg gerne vente lidt med. Men vi forventer vækst i både omsætning og antal medarbejdere om to år,” lyder det fra den nyslåede direktør i Miracle.

Læs også:
Her er afløseren for Mogens Nørgaard i Miracle

Miracle: Derfor var vi nødt til at fyre Mogens Nørgaard

Kendt dansk it-ikon fyret: Stopper omgående som direktør for Miracle

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>