Slut med invitationer: Nu kan du købe OnePlus One-telefonen uden invitation

Fra og med den 20. april kan du frit købe en OnePlus One-telefon uden at skulle igennem OnePlus’ til tider irriterende købssystem eller andre begrænsninger.Â

Det kinesiske firma OnePlus har ellers haft stor succes med et invitationsbaseret salgssystem af sin flagskibsmodel, OnePlus One, hvilket har skabt en stor “hype” omkring telefonen.

Telefonen har de samme specifikationer som sidste års flagskibsmodeller, men koster det halve af, hvad en Samsung S5 eller HTC One (M8) dengang kostede, hvilket har været med til at gøre den til en telefon, som vi her fra Computerworld har anbefalet, hvis du vil have dig en billig men stadig god telefon.

Over en million solgte Рog en ny p̴ vej
Ifølge OnePlus selv har OnePlus One solgt over 1 million enheder på verdensplan siden lanceringen sidste år.

Og selvom du nu frit kan købe OnePlus One for 2.399 kroner for 64 Gb-versionen, så skal du også være bevidst om, at der snart kommer en ny model fra OnePlus.

Den kommende telefon fra OnePlus, som OnePlus passende kalder OnePlus 2, vil stadig kun være til salg igennem en invite-løsning, som igen nok skal skabe en stor hype omkring telefonen.

Du kan læse vores anmeldelse fra sidste år af OnePlus her.

Alt i alt en god telefon til prisen, men vær bevidst om at service fra det kinesiske firma åbenbart ikke er lige god for alle. I hvert fald ikke, hvis man læser OnePlus egne forums.

Læs ogsÃ¥: Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot – og hurtig

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>