Apple erkender: Ny iPad Pro kan fryse pludseligt og gå helt i sort

Apples iPad Pro er selskabets nyeste tablet-produkt, og det er rent hardwaremæssigt den hidtil mest avancerede iPad fra Apple.

iPad Pro er først lige kommet på markedet, men allerede nu er Apple løbet ind i et for selsskabet ubehageligt problem.  

Der har i de seneste dage været en del skriverier på diverse webmedier og sociale medier om, at iPad Pro kan finde på at fryse, og at skærmen går i sort.  

Det er formentlig det, der har fået Apple til at udsende en kort besked, hvor selskaber erkender, at der er et problem.

Under overskriften “Hvis din iPad Pro stopper med at reagere, og skærmen er sort,” skriver selskabet:

“Apple er opmærksom på problemet og undersøger det. Dette dokument vil blive opdateret, efterhånden som mere information bliver tilgængeligt.”

Det kan du gøre
Indtil videre har Apple følgende anbefaling til de kunder, der oplever at den nye iPad ikke vil reagere, eller at skærmen går i sort:

“Gennemtving en genstart ved både at trykke og holde nede Sleep/Wake og Hjem-knapperne i mindst 10 sekunder, indtil du ser Apple-logoet, for igen at komme igang med at bruge din iPad Pro.”

Læs også: En iPad Pro kommer til at koste dig 10.000 kroner: Er den pengene værd?

Flere steder på nettet kan man læse, at problemet med iPad Pro tilsyneladende opstår, når brugerne har opladet den.

Dette er dog ikke noget, Apple kommenterer på i beskeden til kunderne, og det afsløres heller ikke, hvor mange kunder, der kan være ramt af problemet.

Annonce:


Så meget koster en iPad Pro
Uanset om det blot er en iOS-opdatering, der skal til, eller om problemet med sort skærm og mangelde reaktioner bunder i noget mere alvorligt, er det ganske uheldigt for Apple, at den nye produkt allerede fra starten af kædes sammen med problemer.

Ikke mindst fordi iPad Pro er den hidtil mest avancerede og mest kraftige iPad, der netop skal kunne klare alle opgaver uden problemer.

Prisen er derfor også i den dyre ende. Den billigste udgave af iPad Pro koster 6.999 kroner i Apples egen webshop – men det er kun en 32 GB-udgave.

128 GB-udgaven med WiFi ud til at være den oplagte model, og den koster 8.399 kroner. Vil man også have 4G-forbindelse på maskinen, hedder prisen pludselig 9.499 kroner.

Derudover vil mange så også skulle bruge penge på det nye Apple Smart Keyboard (fås endnu ikke med dansk tastatur, men ligger prismæssigt på omkring 1.000 kroner) og en Apple Pencil (koster 829 kroner).

Den samlede pris løber derfor hurtigt op i 10.000 kroner for iPad Pro-pakken. 

Computerworld er i gang med at teste en iPad Pro. Vi har endnu ikke selv oplevet, at maskinen fryser eller går i sort. 

Læs også:

Skal det være en Surface Pro 4 eller en iPad Pro? Her er de to nye top-produkter

En iPad Pro kommer til at koste dig 10.000 kroner: Er den pengene værd?

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>