Facebook slår sig sammen med Uber – bliver direkte fødekanal til Uber-vognbestilling

Verdens største sociale medie Facebook indgår partnerskab med bil-bestillingsselskabet Uber, så Facebook-brugerne fremover kan bestille en vogn direkte i Facebooks Messenger-app.

Servicen er i første omgang lanceret i USA, hvor Messenger-brugerne kan bestille en Uber-bil uden at hente Ubers software men blot ved tryk på en knap i Facebooks software.

Hvis det bliver en succes i de to it-selskabers hjemland, vil servicen blive rullet ud i hele verden til omkring 700 millioner brugere, der i dag har Facebooks Messenger-app installeret på deres smartphones.

Det skriver BBC.

Som at sende en besked
På sin blog beskriver Uber lidt mere om, hvordan samarbejdet kommer til at foregå.

“Med muligheden for at bestille, se og betale for en Uber-køretur i Messenger, vil din næste tur være lige så nem at bestille som at sende en besked,” lyder det fra det kontroversielle transport-selskab.

Læs også: I Uber fokuserer vi på produktet i stedet for kritikken

Facebook forklarer ifølge BBC, at det sociale medier ser frem til at udbrede servicen i flere lande og med flere forskellige transportselskaber.

For at tiltrække kunder til det nye partnerskab disker Facebook og Uber op med en gratis tur til en værdi af op til 20 dollar – svarende til knap 140 kroner.

Læs også:
Så hårdt presser Uber københavnsk taxa-branche efter et år i Danmark: Markedet er ved at blive oversvømmet

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>