Avis: Danske Sitecore skal sælges – ejere kan score milliarder

Efter at have droppet planer om en børsnotering i USA, har ejerne af det danske CMS-firma Sitecore, ifølge dagladet Børsen, sat firmaet til salg.

Ifølge avisen forhandler Sitecore med en række investorer, som blandt andet tæller den svenske kapitalfond EQT, som også har penge i det danske software-firma TIA Technology

Fire milliarder
Prisen for at overtage Sitecore vurderes ifølge Børsen til at ende på omkring fire milliarder kroner, og et salg kan være på plads indenfor få uger.

Det vil forgylde ejerkredsen, som udover flere af de ledende medarbejdere også tæller den amerikanske kapitalfond TCV, som ejere cirka 40 procent af selskabet.

Sitecore har ifølge avisen sat rådgivere fra Morgan Stanley i spidsen for arbejdet med at finde købere til det succesrige selskab, som i sit seneste regnskab kunne rapportere om en vækst i omsætningen på 36 procent til mere end en milliard kroner.

Sitecore er globalt et af de førende firmaer indenfor content management (CMS), og tæller en række store multinationale selskaber blandt sine kunder.

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sitecore.

Læs også:

Ved at kvæles i succes: Vild vækst har ædt Sitecores overskud

Her er Sitecores guldrandede vinderopskrift: Forretning, salg, opfølgning

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>