Nyt Windows-redskab omdanner gamle Windows-programmer til Windows 10-apps

San Francisco: Microsoft har annonceret Desktop App Converter, der ifølge Microsoft omdanner eksisterende .net/win32-programmer til de nye apps relativt let.

Programmet omdanner dine legacy-programmer, så de enten kan sælges eller distribueres via Microsofts Windows Store eller på samme måde, som du altid har gjort med dine legacy-apps. 

Med Windows 10 lancerede Microsoft den nye app-platform, Universal Windows Apps.

Det er en type apps, der fungerer på tværs af Microsofts platforme, og hvor unikke Windows 10-egenskaber kan kodes ind i appen, om det så er notifikationer eller Cortana-integration.

Microsoft kæmper for at få virksomhederne til at bygge de nye apps for at få flere apps til at fungere i Windows 10, på Windows-telefoner, på Xbox og på den kommende HoloLens, men også for at kunne tjene penge på salget af apps i Microsofts app-butik.

Desktop App Converter er ikke live endnu, men du kan skrive dig op her, hvis du vil have adgang til programmet.

Flere apps på vej til Windows
Med Desktop App Converter vil det være muligt for virksomhederne at omdanne .net/win32-programmer om til de nye UWP-apps, og på scenen fremviste Microsoft også, hvordan selv store, komplicerede spil kan omdannes til en UWP-app uden de store problemer.

Windows 10 har eksisteret et år, men kæmper stadig med at få mange af de store virksomheder til at tage platformen seriøst.

Tilbage i oktober lovede Facebook at lancere Facebook-, Instagram- og Messenger-apps som UWP-apps, og ved Build-messen lovede Microsoft, at nu var de altså smart på vej.

Læs også: Microsoft køber hot kode-platform: Det kan Xamarin bruges til

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>