Computerworld Summit: Her er den store it-udfordring i 2016

Computerworld Summit 2016 er godt i gang, og vi har spurgt deltagerne, hvilke udfordringer de ser på it-området i 2016.

Svarene kredser næsten alle om det samme emne. Sikkerhed.

Ord som cybercrime ryger over læberne, når deltagerne åbner munden, og der er flere forskellige områder, som beskrives som særligt udfordrende.

Mobilitet er en udfordring
Flere deltagere peger på den udfordring, der ligger i at kombinere sikkerhed med mobilitet.

For øget mobilitet betyder også et vist tab af kontrol med de enkelte enheder, når de eksempelvis også bruges af medarbejdernes børn i weekender og liggere trygt og godt på kontoret

“Det er en udfordring at kombinere mobilitet for medarbejderne med sikkerhed. For det kræver både, at man kan skabe en ordentlig kombination imellem værktøj til sikkerhed og værktøj til arbejde og  en bevidsthed om sikkerhed hos medarbejderne,” fortæller Jakob Berget fra Anti Doping Danmark.

Hurtigt og sikkert ud over stepperne
Mange it-løsninger skal leveres inden en deadline, og det kan også være en udfordring, når sikkerheden stadig skal være i højsædet.

“Jeg ser nok kombinationen af hurtig og sikker udvikling som den største udfordring i 2016,” siger Claus Birkholm fra konsulentfirmaet Alectia.

Læs også: To danske virksomheder snøret for 140 millioner gennem direktør-phishing

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>