Priserne falder i hacker-miljøerne: Så lidt koster det at købe et hack, et DDoS-angreb eller en RAT

Det er blevet så billigt at købe hacker-ydelser, at praktisk taget alle har råd til at leje en hacker eller købe et angreb.

Det viser en undersøgelse, som et hold sikkerhedsfolk fra Dell SecureWorld har foretaget på det såkaldte ‘Dark Web.’

Sikkerhedsfolkene har her tracket en række personer rundt i forskellige undergrunds-foraer og handelspladser, hvor man kan købe hacker-ydelser.

Det er der kommet den såkaldte Underground Hacker Markets Report 2016 ud af.

Her fremgår det, at et DDoS-angreb i dag kan købes for helt ned til 30 kroner per time angrebet pågår (eller 350 kroner for en hel dag), mens hackede kreditkort kan købes for helt ned til et par hundrede kroner.

En Remote Access Trojaner – en såkaldt RAT – kan købes for 30 kroner, mens et Angler Exploit Kit kan købes for godt 650 kroner.

Har man lyst til at lære det hele selv, kan man købe adgang til online tutorials til DDoS-angreb, WiFi-hack og meget andet for 130 kroner.

Det koster små 900 kroner at få adgang til en hacket konto på et socialt medie, mens hackerne typisk sælger et ugelangt DDoS-angreb for 2.300 kroner og et månedlangt angreb for 6.500 kroner.

Computerworld har tidligere fortalt om de datingsite-lignende foraer for it-kriminelle. Her kan man oprette deciderede bestillinger på ydelser – som eksempelvis at få hacket eks-kærestens pc.

Det kan du læse mere om her: Latterligt billigt: Du kan blive hardcore it-kriminel for 12 kroner.

Her kan man også købe såkaldt ‘doxing,’ der er en slags ‘stinkbombe,’ hvor man afslører et offers mest intime detaljer i form af personlige billeder og tekster, der anskaffes via hacking og derefter lægges på nettet.

Det anvendes blandt andet i gamer-miljøet.

Det er en fremtrædende tendens, at de internetkriminelles webbutikker i stigende grad kommer til at ligne de online-shops, hvor vi på daglig basis gladeligt lægger vores kreditkortinformationer.

Det kan du læse mere om her: Crime-as-a-service: Sådan bliver hælervarer solgt som slik på nettet.

Læs også:

Hackernes nye vidundervåben: ‘Spear phishing’

Dansk sikkerheds-ekspert snydt af it-svindlere: Sådan kunne det gå galt

Hackere udstiller 10 gigabyte slibrige data fra utroskabssite på Dark Web

Hackernes listige metoder umulige at gennemskue: Virksomhederne aner ikke, hvad der er blevet nuppet

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>