Waoo-topchef forlader selskabet

Fiberselskabernes fælles selskab, Waoo, får ny bestyrelsesformand og skal samtidig have ny administrerende direktør.

“Waoo!’s nuværende administrerende direktør, Jørgen Stensgaard, er blevet hentet til en topstilling i en anden Jyllandsbaseret teknologivirksomhed,” meddeler Waoo.

Samtidig oplyser selskabet, at Casper Holst-Christensen, der er administrerende direktør i Waoo’s største aktionær, Fibia, bliver bestyrelsesformand i Waoo.

“Hans første opgave bliver at finde en ny administrerende direktør til selskabet,” lyder det i en pressemeddelelse.

Casper Holst-Christensen har tidligere været hos blandt andre Boxer og TDC og har været direktør i Fibia siden starten af 2015.

Skal finde ny direktør
Nu skal han som sin første opgave have fundet en ny topdirektør til Waoo.

“Waoo! er en af de få virksomheder i branchen, som fortsat viser positiv vækst, så vi oplever hyppigt interesse fra dygtige kandidater, som ønsker at være med til at tage Waoo! ind i den næste fase,” udtaler Casper Holst-Christensen.

“Vi har et godt samarbejde med Jørgen Stensgaard og Waoo!’s meget kompetente ledere og medarbejdere. Vi har aftalt, at Jørgen står i spidsen for Waoo! en tid endnu, så vi ikke mister momentum i forhold til markedet og udviklingen af virksomheden,” lyder det videre fra Waoo’s nye bestyrelsesformand i pressemeddelelsen.

Vil ikke afsløre nyt job
Jørgen Stensgaard blev økonomidirektør i Waoo i 2010 og senere administrerende direktør i 2013.

Han ønsker ikke at oplyse, hvilken virksomhed, han er blevet ansat hos.

“Lige nu fokuserer jeg på mine opgaver i Waoo!. Jeg er glad for den tillid, Waoo!’s bestyrelse viser mig ved at lade mig fortsætte arbejdet en tid endnu med vores dygtige team om de spændende projekter, vi har i gang,” udtaler Jørgen Stensgaard, der altså lidt endnu er administrerende direktør i Waoo!

Læs også:

Efter heftige milliard-investeringer: Nu er der opbrud i den danske fiberbranche

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>