"Den tilbagelænede, selvtilfredse, afventende tilgang, hvor vi lige skal se, om nogen kan dumme sig før os, åbner døren for de her disrupters, som vi taler så meget om"

“Digitalisering er den næste revolution. En ny verden og et kæmpe vækst-potentiale åbner sig. Markedsledere har unik mulighed for at udnytte det til deres formål, men det kræver det, som vi på dansk kalder for bold action. Vi skal handle nu.”

Sådan lød fra topchef for Danfoss, Niels B. Christiansen, da han i forrige uge talte på Computerworld og Berlingskes store Summit-konference, der i år handlede om mulighederne i den data-drevne transformation, som erhvervslivet i disse år er præget af.

Niels B. Christiansen har i længere tid slået på tromme for, at vi skal blive bedre til at udnytte de muligheder, der ligger i det, som han kalder for den ‘digitale revolution’.

For kommer vi ikke ud ad starthullerne, vil vi før eller siden blive løbet over ende af mere innovative og risikovillige spillere, der tør tage chancer og udnytte de nye muligheder.

Niels B. Christiansen langede ud efter et erhvervsliv præget af en afventende tilgang til de kraftige bølger, der lige nu skyller ind over os.

“Denne lidt tilbagelænede, selvtilfredse, afventende tilgang, hvor vi lige skal se, hvad der sker, og om nogen kan dumme sig før os, er det, der åbner døren for de her disrupters, som vi taler så meget om,” sagde han.

Vil ramme alt og alle
Ifølge topchefen vil forandringer ramme alle.

“Ingen forbliver uberørte af digitaliseringen. Alle virksomheder, alle sektorer vil blive berørt. Derfor er det afgørende at forholde sig aktivt på strukturelt plan og på strategisk niveau til, hvad det betyder for os,” sagde han.

Du kan se hele Danfoss-bossen indlæg fra Computerworld Summit 2016 i toppen af denne artikel.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>