Mange briter i vildrede om EU-exit på selve valgdagen: Spurgte Google for at få klarhed

Briterne tog torsdag en af de største beslutninger i nyere europæisk historie.Â

EU er snart et land fattigere, og det engelske pund er i frit fald. EU-modstanderne jubler og skotterne overvejer så småt at melde sig ud af Storbritannien og blive i EU.

Som om det ikke er dramatisk nok, viser tal fra Google, at en stor del af briterne på selve valgdagen stadig ikke vidste, hvad det hele kunne betyde for deres land.

Google Trends, har holdt øje med, briternes internetsøgninger i løbet af valgdagen, og  billedet er ikke kønt. For tilsyneladende er mange briter stort set på bar bund, når det kommer til betydningen af afstemningen.

Som dagen skred frem steg søgninger om afstemningen eksplosivt,  Det mest stillede spørgsmål var; Hvad sker der, hvis vi forlader EU?

De fire næstmest populære søgninger blandt vælgerne var ‘Hvad hvis afstemningen ender uafgjort?’ Hvad hvis Brexit vinder?, Hvad hvis pundet falder i værdi, og hvad hvis vi bliver i EU?

Læs også: Her er konsekvenserne af briternes EU-farvel for den danske it-branche

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>