Ny topchef: Tidligere Atea-chef i spidsen for Tech Data



Martin trolle, ny CEO i Tech Data Danmark

Landets næststørste it-distributør, Tech Data, har efter flere måneders søgen fundet en afløser for Hanne Sjøberg, der i marts i år meddelte, at hun forlod jobbet som øverste chef for selskabets danske afdeling.

Tech Datas nordiske direktør, Øyvind Säther, fortæller til Computerworld, at den nye mand på posten er den tidligere Atea-direktør Martin Trolle, som dermed returnerer til en karriere i it-branchen.

Han tiltræder sit nye job 1. juli.

“Vi er meget tilfredse med at kunne ansætte Martin Trolle, som afløser for Hanne Sjøberg. Han har den rette baggrund med stort kendskab til den danske it-branche. Det tror vi vil sætte ham i stand til at løfte Tech Data i Danmark,” siger Øyvind Säther i en kommentar.

49-årige Martin Trolle var frem til sommeren 2014 chef for Ateas danske produktdivision.

Det seneste år har Martin Trolle dog slået sine folder som direktør i reklamebureauet Bacon, der er specialiseret indenfor virksomhedsbranding og videoproduktion.

I sit nye job får han ansvaret for forretning, som i sit seneste regnskab for første gang i 10 år kunne rapportere om et overskud på meget beskedne 1,6 millioner kroner ud af en omsætning på 2,4 milliarder kroner.

Det svarer dog til en vækst på omkring 20 procent.

Martin Trolle nåede i sin tid at arbejde for Atea i 15 år.

Da han forlod Atea i 2014 skete det i forbindelse med en større rokade på chefgangene hos it-mastodonten.

Læs mere om det her:
Atea ramt af chef-flugt: 13 chefer har forladt selskabet på blot et år

Som Atea-mand har han også været engageret i den interne produktlogistik med levering af store mængder af varer fra Ateas store lager i Sverige.

Den erfaring vil givetvis komme ham til gode i det nye job.

Læs også:

Tech Datas danske direktør færdig i selskabet efter første overskud i 10 år

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>