Spil-entusiaster holder vejret: Er dette rent faktisk Microsofts nye Xbox-spilkonsol?

I denne uge finder en af verdens største spil-konferencer, E3, sted i Los Angeles, og blandt udstillerne/talerne er Microsoft.

Selv om det først er mandag aften, at Microsoft afholder sit pressemøde på E3-messen, har selskabet allerede inddirekte været med til at sætte dagsordenen.

Det skyldes, at der rundt omkring på nettet florerer billeder og informationer om det, der (måske) er den næste Xbox fra Microsofts side.

Den første Xbox kom på markedet i 2001, Xbox 360 blev lanceret i 2005, og Xbox One ramte de spil-hungrende forbrugere i 2013

Nu tyder en del på, at Microsoft er på vej med en ny Xbox – Xbox One S.

I spilforummet Neogaf kan man se et screenshot, der umiddelbart godt kunne se ud til at stamme fra en webside fra Microsoft.

Billedet viser en hvid Xbox med controller – men det er nok specifikationerne, der er mest interessante at hæfte sig ved.



Det lækkede billede af den (måske) nye Xbox One S fra Microsoft.

Annonce:


Hvis dette rent faktisk er den nye Xbox One S, kan vi vente os en spilkonsol, der blandt andet er 40 procent mindre end forgængeren.

Det fremgår også af lækket, at den har en harddisk på to terabyte og kan levere 4K Ultra HD video.

Spilkonsollen ser ud til både at kunne placeres som på billedet herover og stå på højkant, hvis det passer bedre ind i dagligstuens indretning.

Det skal dog understreges, at informationerne fra lækket ikke er bekræftet fra Microsofts side.

Spilmarkedet forandrer sig
Uanset om dette er den nye Xbox-model, Microsoft rent faktisk er på vej med, så vil den nye spilkonsol ramme markedet i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at opretholde tidligere tiders høje salgstal for både Sony, Nintendo og Microsoft.

Det bliver i stigende grad populært at spille spil på tablets og smarthones, ligsom eksempelvis også det nye Apple TV kan bruges til spil.

Spilkonsollerne har dog stadig en berettigelse hos mere hardcore gamere, fordi de kan levere mere maskinkraft til de mest krævende spil, og fordi en rigtig controller naturligvis egner sig bedre til længere tids tommelfinger-gymnastik.

Microsofts pressekonference på E3-messen i Los Angeles finder sted mandag aften dansk tid, mens selve messen åbner tirsdag morgen og fortsætter frem til torsdag.

Læs også:

Analyse: Google tager førertrøjen, Apple satser på det sikre, og Microsoft er hægtet af

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>