Finansmedie: Apple på vej med enten Snapchat-hjælper eller -dræber

Apple vil angiveligt være med på billeddelingskarrusellen, og firmaet arbejder derfor på en applikation, der hurtigt og nemt kan klargøre og dele billeder og video på sociale medier.

Måske det første skridt mod en Apple-konkurrent til tjenester som Snapchat.

Sådan lyder det fra finanswebsiden Bloomberg, der har opsnappet rygter om, at Apple er i fuld gang med at bygge en ny applikation, der hurtigt og nemt kan gøre billedfiler eller videoer klar til nettet.

Det fortæller Bloomberg her.

Rettet mod Snapchat-folket
Ifølge finanssidens oplysninger er den nye satsning fra Apple en respons på den succes, som de eksisterende billeddelingstjenester har opnået.

Appen skal eksempelvis gøre det muligt for brugerne at optage videosekvenser, redigere dem for herefter at sende dem til kontakter eller via sociale netværk som eksempelvis Snapchat eller Twitter.

Applikationen skal via enkle redigeringsværktøjer, som netop kan appellere til brugere af Snapchat og Instagram, angivelig forsøge at snuppe markedsandele fra denne type tjenester, lyder det fra Bloomberg.

Applikationen skal være optimeret således, at man med en hånd kan klare ærterne, hvilket altså betyder, at det er mobilsegmentet, der er målgruppen.

Ligeledes er målet, at man kan færdiggøre sine projekter og lægge dem på nettet på helt ned til et enkelt minut.

Klar næste år
Ifølge Bloombergs kilder udvikles applikationen af de samme folk, der står bag Apples videoprogram Final Cut Pro og redigerings-appen iMovie.

Projektet er angiveligt i en tidlig testfase, men den skal være klar til brug i løbet af 2017, uden at rygtesprederne dog kan give et mere præcist bud på en lancering.

Apple har ikke ønsket at kommentere rygterne overfor Bloomberg.

Læs også:
Når de sociale medier går helt amok: Sådan overlever du en shitstorm på nettet

Galleri: Disse sociale medier er de mest anvendte i verden

Afsløring: Vi deler artikler på de sociale medier – men har ikke selv læst dem

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>