| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
    Sårbarhed & Modforanstaltninger af en computervirus
    Alle edb-systemer har sårbarheder, der kan resultere i en infektion med en computervirus , men ikke alle systemer har de samme sårbarheder. Det centrale er at identificere de sårbarheder , der gælder for dit system, og tage de modforanstaltninger , der forhindrer en virus i at udnytte disse svagheder. Mange sårbarheder skyldes den software, du bruger, eller konfigurationen af ​​din computer. Modforanstaltninger kan omfatte ændring eller tilføjelse af software eller ændre computerens systemkonfiguration. Anti- Virus Software

    grundlæggende modtræk for at forebygge infektion med en computervirus er at installere anti -virus software. Sådan software identificerer og fjerner kendte virus . Gratis anti- virus software er tilgængelig fra http://avast.com og http://free.avg.com , og mange leverandører tilbyder kommercielle anti -virus software. For at sikre at softwaren er bekendt med de nyeste virus , er du nødt til at opdatere den ofte , nogle gange hver dag .
    Firewalls

    Firewalls forhindrer uautoriseret adgang til din computer via en netværksforbindelse. De beskytte mod en person installerer softwaren fra eksternt på din computer eller se dine private data. Mens anti- virus software ser for virus allerede er i din computer, firewalls blokere netværkstrafik , der kan indeholde virus .

    Passwords

    En måde en virus kan inficere din computer er gennem nogen kopiering filer, der indeholder en virus fra et digitalt drev eller CD på din computer. Et godt modtræk er at begrænse adgangen til din computer med en log -in med et password. Når der kun mennesker, der har password kan få adgang til din computer, kan du sikre, at de tjekke deres filer for virus , før du kopierer dem på din maskine.
    Secure Wireless Networks

    selv med en firewall, kan en person få adgang til din computer via et ubeskyttet trådløst netværk. Når du først oprette et trådløst netværk, en adgangskode ikke nødvendig for at få adgang . Enhver, der kan finde signalet kan bruge det trådløse netværk , og prøv at få adgang til din computer uden din viden . Sikring af dit trådløse netværk med en adgangskode er en modforanstaltning , der forhindrer uautoriseret brug , og beskytter alle de computere, der er tilsluttet netværket .
    Email
    p Email er en fælles sårbarhed for alle computere , der bruger det. Email ind gennem firewalls og vedhæftede filer kan maskerade som sikre filer, når de virkelig indeholder en virus. Modforanstaltninger omfatter ikke åbne vedhæftede filer til e-mails, hvis du ikke kan genkende afsenderen , og ikke åbne vedhæftede filer , der har mærkelige navne eller endelser .
    Downloading

    Overførsel af filer og installation software er en afgørende svaghed for de fleste computere. Når du downloader og installerer software, der indeholder en virus , du by-pass fleste andre modforanstaltninger. Anti- virus software kan påvise virus når det er aktivt , men hvis virus er nyt , kan softwaren ikke genkende det. Modforanstaltninger specifikt tager sigte på at downloade ondsindede filer omfatter kun downloader filer fra velrenommerede websteder og begrænse download til klart identificerede filer til bestemte formål.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg omformatere en disk uden en inficeret R…
    ·Sådan fjernes Newheur_Pe Virus 
    ·Sådan fjernes W32.Rontokbro @ mm Virus 
    ·Sådan gendannes Internet Explorer From The Koobface Vi…
    ·Fjernelse Hacktool.Rootkit Virus 
    ·Fjernelse af en virus fra en Registry 
    ·Sådan fjernes et netværk Virus 
    ·Sådan fjernes en Non- Stealth Boot Virus 
    ·Sådan Fix Conficker Virus 
    ·Sådan Rapporter en Virus til Norton 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix rundll32.exe fejl 
    ·Sådan Fix en Rootkit Virus 
    ·Sådan slettes baggrunden i Egenskaber for Skærm i Win…
    ·Sådan finder du den Open håndtag af en fil 
    ·Hvordan til at erstatte min PCS Processor 
    ·Hvordan at holde din computer fra Buffering 
    ·Jeg kan ikke downloade opdateringer i Windows 7 
    ·Dell Latitude E4300 produktionsproblemer 
    ·Hvordan at reparere og Defrag en Registry for Free 
    ·Sådan Løs filkonvertering Problemer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com