| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
    Sådan Clean en Boot Sector Med en Virus
    En boot sektor virus er en type computervirus , der placerer ondsindet kode i MBR (Master Boot Record) . Under opstart er en boot-virus indlæst i computerens hukommelse og vil inficere alle ikke-inficerede drev, der er adgang til ved computeren , såsom andre harddiske , flytbare medier drev og opbevaring diske. Heldigvis kan fjernelse af en boot sektor virus gøres ved at downloade, installere og køre et antivirusprogram, der indeholder en boot sektor scanner. For nedenstående metode , skal du have en anden computer med et bundkort, der er kompatibel med den inficerede drev. Ting du har brug
    stjerneskruetrækker
    2 computere
    Vis Flere Instruktioner
    1

    fjerne den inficerede harddisk fra første computer. Tag strømkablet fra den første computer og derefter bruge stjerneskruetrækker til at fjerne de skruer, der holder sidepanelerne på hver computer. Tag strøm-og datakabler fra det inficerede drev og derefter bruge skruetrækker til at fjerne skruerne, der fastgør drevet på plads. Tag den inficerede harddisk fra den første computer og afsat.
    2

    Hent et antivirusprogram, der indeholder en MBR (Master Boot Record) scanner på den anden computer. Dobbeltklik på den downloadede fil og installere antivirus program med standardindstillingerne , og i standard biblioteket . Når antivirus program er installeret, skal du klikke på knappen "Udfør" .
    3

    Opdater antivirus program , så programmet indeholder de nyeste virus definitioner. Genstart computeren, og tillader operativsystemet og antivirus program til at indlæse.
    4

    Luk den anden computer , og tag strømkablet .
    5.

    Fjern de skruer, der holder sidepanelet på den anden computer med skruetrækkeren. Sæt den inficerede harddisk til den anden computer som en " sekundær " eller " Slave " drev . Det antivirus program vil forhindre de drev installeret på den anden computer fra at blive smittet med boot sektor virus.
    6

    Sæt strømkablet tilbage i den anden computer og tænde den. Tillad operativsystemet og antivirus program til at indlæse helt.
    7

    Kør en fuld scanning på den inficerede harddisk med antivirusprogrammet , der sikrer, at en MBR -scanning køres. Computeren skal muligvis genstartes for at køre MBR scanning fra en kommandoprompt. Når scanningen er færdig, vil computeren fortsætte med at indlæse operativsystemet.
    8

    Luk den anden computer , og tag strømkablet . Fjern harddisken fra den anden computer og erstatte sidepanelet , fastgørelse det på plads med stjerneskruetrækker . Sæt strømkablet tilbage i den anden computer.
    9

    Installer harddisken tilbage i den første computer , og erstatte sidepanelet , fastgørelse det på plads med stjerneskruetrækker . Sæt strømkablet ind i bagsiden af ​​den første computer.
    10

    Tænd den første computer , og gør det muligt at starte op normalt. Hvis MBR er blevet scannet , og boot sektor virus er blevet renset, vil computeren starte op normalt og operativsystemet vil indlæse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en Win 32 Virus 
    ·Sådan fjernes Mario Forever EXE Virus 
    ·Hvordan kan jeg se, om min HP Laptop har fået en virus…
    ·Sådan fjernes Vildledende Application Virus 
    ·Sådan fjernes Daonol Virus 
    ·Sådan fjernes en trojansk virus Helt 
    ·Sådan fjernes en virus med en gratis Anti- virus 
    ·Sådan fjerner du manuelt en virus Alert fra systembakk…
    ·Hvad er symptomerne på den Conflicker Virus 
    ·Sådan fjernes en Script Virus 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan sletter jeg Alt hvad jeg har gjort i dag på mi…
    ·Sådan oprettes en associering i Mappeindstillinger Kon…
    ·Sådan Fix en Broken USB-port på en Dell Studio 15 Lap…
    ·Sådan Ring til Dell Technical Support 
    ·Sådan Find Out My Windows License Key 
    ·Sådan Test for en dårlig strømforsyning på en Dell …
    ·Sådan nulstilles til fabriksindstillingen for Dell Lat…
    ·Sådan fjernes programmer, der ikke vises i Kontrolpane…
    ·Sådan Konverter WAV til MP3 hjælp af MS Media Player 
    ·Sådan deaktiveres automatisk Billing på Bluehost 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com