| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
    Virus Alert Message Removal
    Selv de mest godt beskyttet computer kan blive angrebet af en virus. En almindelig form for virus vises som en meddelelse om, at din computer er i fare fra mange "trusler ". Pop op- virus advarsel kan se helt professionel og "rigtige ", men dens hensigt er at skræmme dig til at købe en såkaldt virus fjernelse program. Må ikke lade sig narre. Disse beskeder er svindel designet til at skille dig fra dine penge, og deres skabere kunne endda få adgang til dine kreditkortoplysninger. De vedholdende pop-ups og beskeder hovedsageligt kapre din computer , hvilket gør det vanskeligt at bruge . Dræbe virus

    Du skal fjerne denne virus , så snart det ser ud på din skærm. Brug en af ​​de mange virus afsked værktøj til rådighed online.

    Erkender virus er det første skridt. Disse malware virus advarselsmeddelelse programmer har navne som Antivir , personlig sikkerhed, Desktop Security 2010 , Protect Defender , Win Security 360 , SysDefenders , InSysSecure , og mange flere. De er ofte omfattende efterligninger af reelle programmer som AVG . En typisk rogue program vil starte op, når Windows starter, og vil hævde at afsløre infektioner på din computer. I nogle tilfælde "infektioner " er legitime programmer, som ikke må fjernes .

    Klik ikke på nogen links på disse falske sider.
    Find en værktøjet
    < br >

    Find en kilde virus afsked værktøj og hente værktøj, der vil slippe af med din bestemt virus . En kilde til virus afsked værktøj er Bleepingcomputer websted, der indeholder en liste over disse lyssky virus advarselsmeddelelse programmer og beskrivelser samt skærmbilleder af de vira , som de vises på din computerskærm.

    Sitet indeholder specifikke un -install anbefalinger til talrige vira. Malwarebytes 'Anti- Malware er det gratis værktøj anbefalet på Bleepingcomputer stedet for at fjerne disse vira .
    Brug Anti-Malware værktøj

    For at bruge Malwarebytes , gå til Bleepingcomputer.com , klik på Uninstall List, gøre en søgning for netop din virus , og derefter rulle ned til nødvendige redskaber til denne rettelse . I tilfælde af en typisk falske virus advarsel , såsom personlig sikkerhed , så du hente og installere Malwarebytes 'Anti -Malware program til skrivebordet , og følg vejledningen for at udføre en fuld scanning .

    Instruktionerne vil variere alt efter som virus du har. Når du har installeret værktøjet , skal du lukke alle andre programmer på din computer. Start installationen og følg vejledningen .

    Malwarebytes omfatter screenshots til at guide dig gennem processen. Scanningen kan tage så længe som to timer. Når den er færdig, klik på OK, og klik derefter på Vis resultater . Programmet vil finde inficerede filer og vise dem som en liste med navne som TrojanFakeAlert . . Klik på de markerede filer for at fjerne dem

    Andre fjernelse værktøjer kan findes på sådanne kilder som Threat Center - . Spyware og virus fjernelse og CleanAllSpyware.com
    Disse vira beskytter selv

    Forsøg ikke at fjerne disse vira ved hjælp af Tilføj /Fjern Programmer . Ud over pop-up falske sikkerhedsadvarsler , kan disse uregerlige programmer installerer sig selv på dit skrivebord og programlisten. De kan føje sig til din Tilføj eller fjern programmer panelet , men de kan ikke fjernes af den sædvanlige Tilføj /fjern -processen.

    Disse malware-programmer er sat op for at beskytte sig selv, så virus , du forsøger at slippe af kan forhindre dig i at downloade en fjernelse program til den inficerede computer. Hvis det sker, kan du downloade filerne til en anden computer og derefter overføre dem til den inficerede computer ved hjælp af en cd eller et flashdrev .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en virus fra en iPod 
    ·Sådan fjernes en Windows Virus Med Linux 
    ·Den Incredimail Virus 
    ·RegCure Virus 
    ·Fjernelse af en Downloader Virus 
    ·Tilbagevendende Virus Trojan på Cookies 
    ·Hvordan at slippe af en trojansk virus på en Mac 
    ·Hvordan at slippe af Banker Fox Virus 
    ·Sådan fjernes Pif Virus 
    ·Sådan fjernes TSC_GENCLEAN Virus 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Office 2007 nøgle 
    ·DBX Reparation Tools 
    ·Sådan gendannes hal.dll på Windows XP Home 
    ·Sådan spiller RAR Film 
    ·Sådan Script i et Adresselinien 
    ·Sådan får stillbilleder i PalTalk 
    ·Sådan køres Systemgendannelse Hvis computeren ikke vi…
    ·Symptomer på en mangel batteri på en Dell bærbar 
    ·Hvad er Check Disk Utility 
    ·Sådan Konverter M4A til WAV til Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com