| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
  Kan en virus gøre Mine downloads Slow
  ? I en verden af ​​Windows computing er virus skylden for næsten alt, herunder langsom opstart -up tider , langsomme programmer , selv langsomme downloads. Desværre, i en verden af ​​Windows computing, er virus almindelige. Trods de seneste forsøg på at gøre Windows mere virus bevis er computere med dette operativsystem endnu mere sårbar over for virus end en Mac eller Linux-systemet. Hvis du oplever noget, du synes er et symptom på en virus - som f.eks langsomme download-hastigheder - du kan have ret. Definition

  I en verden af ​​biologi, en virus er en lille organisme lavet udelukkende af genetiske kode (dvs. DNA eller RNA) kun i stand til at replikere sig selv inden for de celler fra planter eller dyr. Dette er en god analogi til en computer virus , som også er fremstillet udelukkende af kode og kan kun gengive når det har en værtscomputer . En computervirus er et program, uden brugerens tilladelse , kører i baggrunden og forsøger at kopiere sig selv . Virus kan replikere sig selv ved at kopiere sig selv til andre computere på netværket , sende sig til andre kontakter i din e-mail eller instant messaging- konti eller gennem enhver anden række måder . Alle disse metoder til formering kan bruge op din båndbredde og bremse din download , men det er typisk ikke tilfældet.
  Payload

  Hvad typisk forårsager en computer virus til bruge op båndbredde er " nyttelast" af virus . Hvis den første ting, en virus gør efter at inficere din computer er spredt sig til andre computere , nyttelasten er den anden ting - det væsentlige , nyttelasten er de grimme ting virus gør ved computeren efter at sprede sig selv. Nogle gange, denne nyttelast er næsten anarkistiske , ødelægger dine filer uden synlig grund . Virus med denne form for nyttelast blev berømt i slutningen af ​​1990'erne til begyndelsen af ​​2000'erne af indlysende grunde . Under dine filer slettet er noget alle ville være i stand til at genkende og frygte . I dag er de fleste vira er sneakier end dette , typisk har de mere praktiske nyttelast i tankerne. Nogle fremragende eksempler på dette er et DDoS ( Distributed Denial of Service) angreb og udsendelse af spam e-mails.
  DDoS

  et DDoS-angreb er en metode anvendes af blackhat hackere (dvs. en computer entusiast villige til at bryde loven ) for at lukke hjemmesider. Tænk, hvis millioner af internetbrugere anvendelser gik til det samme websted og gentagne gange presset "Opdater ", indlæsning af webstedet gentagne gange. Denne mængde anmodninger ville i sidste ende medføre, at serveren (computeren hjemmesiden er tændt) til at gå ned eller nogle gange endda overophedet , effektivt at lukke hjemmesiden ned, indtil den kan blive repareret. Et DDoS-angreb er hovedsagelig gør dette i stedet for at koordinere millioner af mennesker på computere inficeret med en bestemt virus bliver befalet at begynde angrebet. Resultatet kan være ødelæggende. Et sådant angreb i juni 2009 midlertidigt lukket ned whitehouse.gov og nogle CIA websites og blev sporet tilbage til Nordkorea. Sådanne angreb vil også bremse nogen downloads , du forsøger at gøre , som de bruger det meste af din båndbredde.
  Spam

  Nogensinde spekulerer på, hvor alt det irriterende spam i din indbakke kommer fra ? Hvis du ikke kører en firewall eller et antivirusprogram , kan det være fra dig. En fælles nyttelast for computervira er afsendelse af spam e-mails . Nogle computere rent faktisk vil sende spam fra din computer , hvilket reducerer omkostningerne for spammere ved at sænke deres overhead. Desværre kan denne særlige nyttelast sommetider levner megen båndbredde for dig, forårsager din download til at køre langsomt.
  Strategi
  p Hvis du tror, ​​du har en virus , der er trin at tage for at slippe af med det . Antivirus-software , gratis og kommercielle, er let tilgængelige (se link i Resources). Lige så vigtig som antivirus-software , er imidlertid sund fornuft. Kør en firewall og lad aldrig programmer, du ikke kan genkende at få adgang til internettet. Hvis du ikke er sikker på hvad et bestemt program er og gør , slå det op online. Må ikke hente software fra kilder , du ikke kan stole på . Kilder til piratkopieret software er særligt berygtede for ikke at være troværdig. Selv hvis du har tillid til en kilde , scanne kilden før du kører det . Og måske vigtigst , ikke gør alle dine computing en en administrere konto. Brug en brugerdefineret eneste computer for alt undtagen administrationsopgaver som installation af software .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan slipper jeg af Pup.Sys Virus 
  ·Sådan fjernes Jwgkvsq.vmx Virus 
  ·Sådan fjernes WinDefender Virus 
  ·Hvordan at slippe af en kompleks Trojan Virus 
  ·Sådan fjernes den røde Wallpaper Virus 
  ·Hvordan at slippe af About Blank Virus i Windows XP 
  ·Sådan Beskriv Payload & transmissionsmekanisme en Viru…
  ·Security System Virus Manual Removal 
  ·Microsoft Conficker Virus Patch Removal 
  ·Sådan fjernes en trojansk virus fra Windows Vista 
    Anbefalede Artikler
  ·Laptop Speaker Fejlfinding 
  ·Sådan ændres udseendet af musemarkøren 
  ·CCleaner Tips 
  ·Sådan fjernes COM surrogat Fejl 
  ·Sådan Capture en videobåndoptager Video 
  ·Sådan Reparation DUN i Windows XP 
  ·Sådan kopieres film til en CD-R 
  ·Hvad er fordelene ved e-mail Vs. Faxe 
  ·Fejlfinding en bærbar tastatur 
  ·Sådan får du vist en adgangskode i Windows XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com