| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
  Sådan fjernes en virus Yourself
  Ondsindede programmer og vira kan inficere en computer -system gennem normale daglige opgaver . Indgående e-mails kan indeholde links til virus, og vil spredes via din computer , når den åbnes . Besøger et populært websted vil også øge dine chancer for at installere en virus eller anden spyware på din computer uden at vide det . Du har et par muligheder for at fjerne virus selv , dog. Instruktioner
  OneCare Live Free Online Scanner
  1

  Scan din computer for uønsket virus ved at besøge Microsofts OneCare Live- hjemmeside (se Resources). Få en gratis scanning af din computer og opdage, hvis dets sikkerhed er i fare. Når du er havnet på websiden , har du flere muligheder at vælge imellem. Den " Protection" scanner vil automatisk scanne din computer for virus, spyware eller andre uønskede softwareprogrammer der tidligere er blevet installeret på din computer system. Den " Clean Up " scanner vil hjælpe dig med at slippe af med rod , der kan bremse din computer ned . Normalt rod indeholder midlertidige filer og cookies , der har akkumuleret på din computer gennem surfe på nettet. Med " Tune Up" scanner , vil du være i stand til at defragmentere din harddisk ved at gruppere lignende filer sammen . Dette vil give din computer til at udføre hurtigere og mere effektivt .
  2

  Klik på den blå " Full Service Scan" -knappen for at få adgang til alle scannere . Læst og accepterer serviceaftalen at bevæge sig fremad gennem processen. Du vil blive dirigeret til en webside for at installere scanner på din computer system. Sluk din pop -up blocker , så scanneren kan installeret . Afhængig af din internetforbindelse , vil det tage et par minutter at blive tilføjet til din computer system. Et pop-up vindue vises for dig at vælge " Install " knappen.
  3

  Klik på den blå " Launch Scanner " knappen for at begynde at lede efter uønskede komponenter på din computer system. En anden pop- up vindue vil fremkomme for dig at vælge den type scanning, du gerne vil bruge . En af de tilgængelige muligheder omfatter en "Complete Scan" , der vil kontrollere hele din computer system for virus, spyware og andre skadelige programmer. Med " Hurtig scanning ", vil du være i stand til at kontrollere de fælles destinationer, hvor virus kan gemme sig på din computer system . Efter at dit valg , skal du vælge knappen "Næste" for at bevæge sig fremad. Scanneren vil begynde på udkig efter disse uønskede programmer på din computer og fjerne dem for dig.
  Malicious Software Removal Tool
  4

  Fjern virus fra din computer system ved at besøge Microsoft Malicious Software Removal hjemmeside (se Resources). Klik på " Spring detaljerne og downloade værktøjet " for at blive dirigeret til de næste trin . Vælg " Download" knappen i midten af ​​websiden. Et pop-up vindue vises for dig at vælge " Gem" knappen . Inden for et par minutter , vil værktøjet blive downloadet til din computer system. Starte det ved at dobbeltklikke på den downloadede fil. Vælg "Kør " knappen , og installationen vil begynde.
  5.

  Klik på knappen "Næste" for at bevæge sig gennem opsætningen af Malicious Software Removal Tool . Du har flere scanningsindstillinger for at vælge fra . Vælg " Quick Scan " mulighed for at kun at scanne de generelle områder en virus kan gemme sig på din computer system . Vælg "Full Scan" mulighed for at få værktøjet scanne hele din computer for en skjult virus. Denne type scanning tager normalt lidt længere tid at fuldføre. Pick " Customized Scan" mulighed, hvis du gerne vil have en hurtig scanning af bestemte mapper placeret på din computer system. Tryk på knappen "Næste" når du er klar til at bevæge sig fremad.
  6

  Se de scannede detaljer , mens værktøjet søge gennem din computer system. Du vil være i stand til at se , hvor mange filer den har scannet, antallet af fundne infektioner , starttidspunktet for scanningen , og den fuldstændige mængde af tid, det tog at afslutte. Når scanningen er afsluttet på din computer system , vil du modtage en rapport over alle ondsindet software , der er blevet fundet og fjernet fra din computer. Klik på " Afslut" knappen, når hele processen er afsluttet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan fjernes en virus fra en Dell Intel Pentium 
  ·Sådan fjernes en ukendt virus fra en computer 
  ·Sådan fjernes en virus fra en iPod 
  ·Sådan fjernes chrome.exe Virus 
  ·Fælles Computer Virus Cures 
  ·Sådan fjernes Shopica Virus 
  ·Sådan fjernes en trojansk virus Helt 
  ·Sådan slippe af med en virus , der automatisk slukker …
  ·Hvordan skal tjekkes for Conficker Virus 
  ·Sådan fjernes Jwgkvsq.vmx Virus 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop en Touchpad fra at klikke 
  ·Hvordan man gør en Systemgendannelse på eMachines 
  ·Sådan Download gratis Spybot Spyware 
  ·Sådan kører Scanreg på en Toshiba Satellite Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding WinFax 10,0 
  ·Sådan Fix PC hukommelse 
  ·Sådan Detect Bad Gateway Drivers 
  ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere ikke …
  ·Dell Latitude D800 Batteri fejlfinding Guide 
  ·Gendannelse Lost filer på Windows XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com