| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Hvordan konverterer jeg M4P filer til AIFF
    ? En M4P fil er en lydfil , der indeholder AAC formaterede lyd information. Disse filer er normalt beskyttet med Apples DRM- audio beskyttelsessystem. For at afspille en beskyttet M4P lydfil på en anden computer kræver den korrekte iTunes-konto brugernavn og adgangskode, der blev brugt til at downloade det originale M4P fil. Dette kan forhindre en bruger i at spille M4P fil på andre computere . Men Apples egen iTunes-software kan bruges til at konvertere M4P filer til AIFF lydfiler samt en tredjepart konvertering software værktøj kaldet TuneClone . Dette kan bidrage til at afhjælpe de DRM begrænsninger og giver brugerne mere frihed i at spille deres musikfiler. Vejledninger
    iTunes til Mac
    1

    Run iTunes og trække og slippe M4P lydfil i iTunes-biblioteket. Klik på " Indstillinger " i menuen , og vælg derefter "Generelt" indstillinger.
    2

    Klik på " Import Settings " og vælg " AIFF " format. Vælg de M4P filer fra iTunes -biblioteket til at konvertere , og åbn derefter menuen "Avanceret" og vælg " Opret AIFF udgave " menupunkt.
    3

    Vent , mens iTunes konverterer M4P filer til AIFF format. Den nye AIFF filer vises i iTunes- biblioteket, når færdig med at konvertere .
    ITunes til Windows
    4

    Run iTunes, og klik på menuen "Filer" . Vælg "Ny afspilningsliste" og skrive et navn til den nye afspilningsliste. Klik for at markere "Library " fanen, derefter trække og slippe M4P lydfiler fra iTunes-biblioteket til den nye afspilningsliste.
    5.

    Klik på " Brænd CD " ikonet og indsætte en tom cd -r-disk i computerens brænder. Klik på "Brænd CD " en mere tid til at begynde at brænde M4P filer til cd- r-disk.
    6

    Re - indsætte cd -r-disk i cd -rom-drevet efter at den er færdig med at brænde . Klik på " Rediger" -menuen og vælg " Indstillinger". Klik på fanen "Generelt" og derefter vælge " Importer indstillinger ".
    7

    Vælg " AIFF Encoder " under " Importer vha. " i menuen, og klik derefter på "OK" knappen. Hold "Shift "-tasten på tastaturet , og vælg filerne fra CD-R -disk til at importere dem som AIFF filer.
    TuneClone til Windows og Mac
    8 < p> Hent og installer TuneClone , en audio konvertering værktøj til rådighed for både Windows og Mac-computere. Kør TuneClone softwaren og vælg "Indstillinger" -knappen for at tildele output mapper for de konverterede filer og vælg " AIFF " filformat til de konverterede filer .
    9

    Run iTunes og oprette en ny afspilningsliste. Træk og slip M4P filer fra iTunes-biblioteket til den nye afspilningsliste. Højreklik på den nye afspilningsliste , og vælg "Brænd spilleliste til disk . " Vælg " TuneClone virtuelle CD-RW " drev fra " Disc Burner " valgmenu . I stedet for at brænde filerne til en egentlig CD-R -disk , vil iTunes "brænde" filerne på et virtuelt drev skabt af TuneClone software. Den nye AIFF filer vil blive gemt i output mappe angivet i TuneClone "Indstillinger" -menuen.
    10

    Vælg " Audio CD " som diskformat , og klik for at sætte et flueben i "Medtag CD Text "-boksen. Klik på " Burn" knappen for at starte overførslen af ​​M4P filer til harddisken som AIFF filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en MIDI til en MP3 Brug Audacity 
    ·Sådan Konverter en WMA til en MP3 , når du brænder 
    ·Sådan Konverter MP3 til XMF 
    ·Sådan Konverter FLAC lydfiler 
    ·Sådan Konverter AUD filer til MP3-filer 
    ·Sådan Konverter en MP3 til en Ogg Brug 64 kbps 
    ·Sådan Konverter Lydbøger til én fil 
    ·Sådan Konverter Real Video til QuickTime 
    ·Sådan Konverter WMA til MacBook Pro 
    ·Sådan Konverter MP3 musik til iPod format 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en biometrisk lås , der i…
    ·Sådan ændres XP Product Key i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Stop Fejl med en ændring i BIOS 
    ·Sådan Tænd et Sony PCG- 4Q3L 
    ·Hvorfor er min batteri oplader ikke på min Acer 1 
    ·Sådan fjerner Antivir Solution Pro Med XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Diskdefragmentering i V…
    ·Hvordan kan en computer blive inficeret med Conficker 
    ·Sådan Fix en manglende eller korrupte Windows System32…
    ·Sådan Spar Favoritter Folder & Transfer til ny compute…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com