| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
  Sådan Konverter en lydfil i MOV til MP3
  MOV filer er et multimedie-filer , der kan spille på Quicktime og Windows Media Player. MOV blev udviklet af Apple i 1998. Du kan konvertere lydfilen i MOV til en MP3-fil -format. Dette vil gøre det muligt for dig at dele filen på din MP3-afspiller. Konverteringen er muligt ved hjælp tredjeparts software . Gennemgå hver software mulighed, før der træffes beslutning , der er bedst til dine behov. Instruktioner
  River Past Converter
  1

  Download River Past software. Vælg " Free trial " linket og derefter indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at bekræfte overførslen. The River Past software er gratis at prøve . Efter prøveperioden er omkostninger $ 29,95 for den fulde version.
  2

  Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere softwaren på din computer, når overførslen er færdig . Dette vil åbne installationsguiden og guide dig gennem installationen.
  3

  Åbn River Past software og derefter vælge " Tilføj fil ". Et nyt vindue åbnes, og giver dig mulighed for at finde den MOV-fil , du ønsker at konvertere. Dobbeltklik på filen, og det vil vise i River Past software.
  4

  Vælg " Output File Type" ved at klikke på pilen og derefter vælge MP3. Vælg " Output Location" ved at klikke på knappen "Gennemse" , og derefter foretage dit valg. Klik på " Convert " knappen og så softwaren til at konvertere filen .
  AOA Media Converter
  5

  Download AOA Media Converter software. Vælg " Download" linket og indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at bekræfte overførslen. Denne konverter er helt gratis og giver fuld adgang til programmet .
  6

  Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere softwaren på din computer, når overførslen er færdig . Dette vil åbne installationsguiden og guide dig gennem installationen.
  7

  Åbn AOA software og vælge "Tilføj fil ". Et nyt vindue åbnes, og giver dig mulighed for at finde den MOV-fil , du ønsker at konvertere. Dobbeltklik på filen, og det vil vise i softwaren vinduet.
  8

  Vælg " Output File Format " ved at klikke på pilen og derefter vælge MP3. Vælg " Output Location" ved at klikke på knappen "Gennemse" , og derefter foretage dit valg. Klik på " Convert " knappen og så softwaren til at konvertere filen .
  WAV MP3 Converter
  9

  Download WAV MP3 Converter software . Vælg " Download" linket og indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at bekræfte overførslen. WAV MP3-software er gratis at prøve . Efter prøveperioden , er det til $ 19,95 for den fulde version.
  10

  Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere softwaren på din computer, når overførslen er færdig . Dette vil åbne installationsguiden og guide dig gennem installationen.
  11

  Åbn WAV MP3-software og vælge "Tilføj fil ". Et nyt vindue åbnes, og giver dig mulighed for at finde den MOV-fil , du ønsker at konvertere. Dobbeltklik på filen, og det vil vise i softwaren vinduet.
  12

  Vælg " Output File Format " ved at klikke på pilen, og vælg MP3. Vælg " Output Location" ved at klikke på knappen "Gennemse" , og derefter foretage dit valg. Klik på " Convert " knappen og så softwaren til at konvertere filen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Konverter VOB til MPEG i Linux 
  ·Sådan Konverter WMA til en Apple Formater 
  ·Sådan Konverter en MIDI til en MP3 Brug Audacity 
  ·Sådan Konverter MPC filer til WAV 
  ·Sådan Konverter en ClickBank Link 
  ·Sådan Konverter Mpeg til Audio Book 
  ·Sådan Konverter RAX til WMA for Free 
  ·Sådan Konverter en MP3 til en WAV-format Brug af Media…
  ·Sådan Konverter iTunes Video Downloads til andre typer…
  ·Sådan Konverter MP3 Into MFM 
    Anbefalede Artikler
  ·Min Microsoft Fingerprint Reader Login er meget langsom…
  ·Sådan Fix Fejl 13 på en Serif Photo X4 
  ·Sådan Put alle mine programmer på et SD Memory Chip f…
  ·Hvordan at undgå fejl i Sletning af en Registry nøgle…
  ·Sådan åbner RSBot 
  ·Tips & Tricks til at fjerne HP Recovery Partition 
  ·Sådan gendanne slettede filer fra en Memory Stick 
  ·Sådan Gør din bærbare computer Go Faster 
  ·Sådan skabe et diasshow med iTunes 
  ·Sådan Fix en langsom Shutdown i XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com