| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter MP3-cd'er til at spille på en CD-afspiller
    Den kompakte størrelse på MP3-musikfiler kan du placere flere af dem på en cd end en disk købt i en butik. Nogle cd-afspillere kan ikke afspille MP3- format, så musik- filer skal konverteres til det samme format som en kommercielt købt. Konvertering MP3-musikfiler på en CD til en CD - kompatibelt format kan gøres ved hjælp af en lyd konvertering program . De fleste af disse audio konvertering programmer er gratis . Audio konvertering programmer arbejde på en lignende og intuitiv måde , uanset om du bruger en Mac eller en PC . Ting du skal
    tom cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    hente en lyd konvertering program til skrivebordet på computeren , for eksempel , den frie iTunes-programmet , der værker på begge Mac'er og pc'er. Dobbeltklik på filen, efter at den er hentet. Følg menukommandoer til at installere programmet på computerens harddisk. Genstart pc'en, når installationen er fuldført.
    2

    Skub cd'en med MP3 -musikfiler på den ind i siden åbningen af Mac , eller placere cd'en på skubbes diskskuffen af PC. Tryk på " Eject "-knappen igen for at lukke skuffen .
    3

    Vent på ikonet for cd'en til at blive vist på skrivebordet. Højreklik på skrivebordet. Vælg " Ny mappe " fra pop - up -menuen. Navngiv mappen "Music ".
    4

    Dobbeltklik på ikonet for cd til at åbne sit vindue . Træk de MP3 musikfiler ud af vinduet og ned på "Music " mappe . Vent som en statuslinje vises, og fylder i. Skub cd'en når statuslinjen forsvinder ved at trække det til papirkurven ( Mac) eller højre - klikke på det, vælge " Skub ud" fra pop- up -menuen og fjerne det fra skubbet skuffen efter tryk på knappen "Eject" på forsiden af pc'en.
    5.

    Start audio konvertering program ved at dobbeltklikke på dens ikon inde i "Programmer" mappe, hvis en Mac eller ved at vælge det fra "start ", "Alle programmer" pop- up-menuen.
    6

    Gå til "Filer " og vælg " Preferences " fra drop down menuen efter audio konvertering programmets hovedskærm vises . Klik på fanen "Generelt" øverst i vinduet, der vises . Klik på ' Import Settings "eller knappen" Indstillinger " på vinduet for at opdrage et nyt vindue.
    7

    Vælg" AIFF "eller" Audio CD "fra " Format "drop down menu. lader alle de andre knapper på vinduet alene, bortset fra at ændre "Audio Gap " eller " Time mellem sange " drop down menu til " 2 sekunder. " Klik på "Anvend " knappen nederst i vinduet for at lukke vinduet . Klik på den røde knap i øverste venstre (Mac ), eller det røde "X" i øverste højre (PC) for at lukke vinduet , der stadig er på skærmen.
    8

    Klik på " Playlist "eller " + "-ikonet i bunden af ​​audio konvertering programmets hovedskærm . Navngiv det ikon, der vises med det samme navn som den MP3-cd .
    9

    Klik én gang på ikonet , du lige opkaldt . Dobbeltklik på " Music" mappen for at åbne sit vindue . Træk MP3 musikfiler ud af vinduet og ned på audio konvertering programmets hovedskærm . Vent som lyd konvertering program konverterer MP3 musikfiler i cd- kompatibelt format og gemmer dem til en mappe på computerens harddisk.
    10

    Archive eller slette "Music " mappe når statuslinjen øverst audio konvertering programmets hovedskærm er forsvundet.

    11

    Skub en tom cd i siden åbningen af Mac , eller placer tom cd på skubbes diskskuffen af PC. Tryk på "Eject "-knappen igen for at lukke skuffen . < br >
    12

    Klik på " Burn" eller " Disc Burn " knappen i bunden af ​​audio konvertering programmets hovedskærm . Indtast det samme navn som den MP3-cd i " Name " kolonnen på pop - up vindue, der har optrådt . Vælg " 4X " fra "CD speed" eller "Disc speed" drop down menu. Klik på " Burn" eller " Start" knappen nederst i vinduet. Afslut audio konvertering program efter statuslinje øverst i vinduet har helt fyldt i.
    13

    Skub cd'en fra computeren ved at trække det til papirkurven ( Mac) eller højre - klikke på det, vælge " Skub ud" fra pop- up -menuen og fjerne det fra skubbet diskskuffen efter tryk på knappen "Eject" på forsiden af pc'en.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en kassette til en MP3 på en Mac 
    ·Sådan Konverter MP3 til WAV i Ubuntu 
    ·Sådan Konverter en DVD film til DPG til Nintendo DS R4…
    ·Sådan Konverter en DCF fil til en MP3 
    ·Sådan Konverter RAW til WAV 
    ·Sådan Konverter AMR til WMA 
    ·Sådan Konverter en FLAC fil 
    ·Sådan Konverter iTunes-format til MP3 
    ·Sådan Konverter MOV til AVI & MPEG 
    ·Sådan Konverter ANSI til Unicode 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres lyddrivere Når Adgang nægtet 
    ·Hvordan at slippe af DrAntiSpy 
    ·Sådan Stop en HP Extended Service Plan Notice 
    ·Sådan Konverter OGG til MP3 i OS X 
    ·Sådan Konverter MPG filer til WMV -filer 
    ·Sådan Check My Dial Up Connection Speed ​​
    ·Sådan Reparation Korrupte Registry filer 
    ·Sådan Konverter PSD-filer til Joomla Templates 
    ·Hvad der kunne være problemet, hvis min pc fortsat Reb…
    ·Hvordan kan jeg finde ud, hvad det er, hvis adware er O…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com