| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan konverteres M4P Music
    beskyttet musik begrænser din evne til ulovligt passerer musik på en anden, og begrænser hvilke enheder musikken kan spilles på . Den M4P lydformat blev brugt udelukkende til beskyttede iTunes-musik , og blev fjernet som standard lydformat i april 2009 , ifølge den officielle Apple site. Hvis du ønsker at konvertere dine M4P spor uden at købe de officielle iTunes Plus opgradere , downloade en DRM audio converter program til at konvertere beskyttede sang til enhver understøttet lydformat i programmet. Mens andre konverter programmer kan konvertere mellem ubeskyttede formater , DRM audio konverter programmer fjerner ophavsretsbeskyttelse. Ting du skal
    Aimersoft Music Converter
    Tune4mac M4P Converter
    Noteburner M4P til MP3 Converter
    iTunes 8.0 eller nyere
    Vis Flere Instruktioner
    Aimersoft Music Converter

    1

    Download og installer Aimersoft Music Converter (se Ressourcer til link) .
    2

    klik på "Start " i nederste venstre hjørne af dit skrivebord skærmen, og klik på "Alle programmer , "" Aimersoft "og" Aimersoft Music Converter " fra pop- up -menuen.
    3

    Vælg" Tilføj "i øverste venstre hjørne af programvinduet , og find M4P lydfil i vinduet Åbn . Dobbeltklik på M4P fil for at importere det til Aimersoft program , og klik på knappen "Indstillinger" for at vælge den filtype, du ønsker at bruge som output lydformat .
    4

    Klik på pilen på den "Preset " pull -down menuen, og vælg din encoder kvalitet , sample rate og bit rate i vinduet. Klik på " Apply " knappen, og klik på " Luk" for at vende tilbage til hovedvinduet i Aimersoft skærm.
    5.

    Klik på " Gennemse" og vælg den mappe, du vil bruge til at gemme den konverterede fil , og klik på "Gem". Klik på "Start " knappen i nederste højre hjørne af programvinduet til at konvertere M4P fil til den nye lydformat . Den nye lydfil vil være i den valgte mappe.
    Tune4mac M4P Converter
    6

    Download og installer Tune4mac Converter (se Ressourcer til link).
    < Br > 7.

    Klik på " Go" øverst på din Macintosh , og klik på " Programmer" fra drop -down menu. Dobbeltklik på Tune4mac ikonet for at køre programmet.
    8

    Klik Tun4Mac øverst på skærmen menu og vælge " Preferences " fra pull -down menu.
    9 < p> Klik på " Browser" knappen for at vælge dit output mappe til den konverterede spor og derefter vælge output format fra drop- down menu. I juli 2010 tilbød Tune4mac MP3 eller AAC som output format .
    10

    Klik på symbolet for iTunes på din skærm dock for at køre programmet , og klik på " File " øverst på skærmen. Klik på "Ny spilleliste. " Opret et navn til afspilningslisten, og tryk på " Return" på tastaturet for at gemme navnet .
    11

    Træk og slip M4P spor i den nye afspilningsliste, og klik på afspilningslisten på indholdsoversigten i iTunes for at se det . Højreklik på afspilningslisten fane i indholdsoversigten , og vælg "Brænd spilleliste til disk " i genvejsmenuen.
    12

    Klik på drop -down menuen ved siden af ​​"CD Burner " i Burn Settings vinduet og vælg " Tune4mac Virtual CD-RW " fra menuen .
    13

    Vælg " Audio CD " og " Medtag CD Text " og klik på "Brænd " knappen. Den Tune4mac ansøgning vil konvertere M4P spor til den nye output-format og gemme dem i den valgte output mappe .
    Noteburner M4P til MP3 Converter
    14

    Download og installer Noteburner M4P til MP3 Converter (se Ressourcer til link).
    15

    Åbn programmet på din computer og klik på knappen "Indstillinger" øverst i programvinduet.
    16 < p> Klik på ikonet ved siden af ​​"Output Folder " for at vælge en destination for den konverterede fil .
    17

    Klik på pilen på drop -down menuen ved siden af ​​"Output Format " sektionen og vælge lydformatet , du ønsker at bruge. Noteburner understøtter konvertering fra M4P til MP3 , WAV, WMA, OGG , FLAC og AAC.
    18

    Klik på " MP3" -fanen øverst i vinduet Indstillinger , og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​ID3 tags at bevare sporet sang og kunstner . Klik på " OK" nederst i vinduet Indstillinger for at gemme ændringerne .
    19

    Åbn iTunes-programmet , klik på " File" øverst på skærmen og vælge "Ny spilleliste . " Indtast et navn til afspilningslisten, og tryk på " Return " eller " Enter" på tastaturet for at gemme navnet .
    20

    Træk og slip M4P spor i den nye afspilningsliste, og højreklik på afspilningslisten fane i indholdsoversigten . Klik på "Brænd spilleliste til disk " i genvejsmenuen.
    21

    Klik på drop -down menuen ved siden af ​​"CD Burner " i Burn Settings vinduet og vælg " Noteburner Virtual_CD -RW " fra menuen . Afkryds feltet ved siden af ​​" Audio CD " og " Medtag CD Text " og klik på "Brænd " knappen. Noteburner vil konvertere beskyttede numre til nye lydformat og gemme dem i output mappe.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter DVF til WMA 
    ·Sådan bruges Media Center Computer til at konvertere k…
    ·Sådan Konverter SWF til FLV Online 
    ·Sådan Konverter YouTube- filer til en MP3 
    ·Sådan Konverter musikfiler til Apple Lossless Brug Swi…
    ·Sådan Konverter Flash-format til Video 
    ·Sådan konverteres fra Ardour til MP3 
    ·Sådan Konverter MP3 til en audio disk 
    ·Sådan Konverter Hi- Def Audio 
    ·Sådan Konverter en MP3 til en Mono WAV 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Ads.Clicksor.Com Virus 
    ·Sådan fjernes Trojan.FakeAlert 
    ·Sådan ændres markøren fra Trailing 
    ·Sådan Fix en virus inficerede computer 
    ·Vista Sound Problemer 
    ·Sådan ændre serienummeret til Windows 2000 Profession…
    ·Sådan fjernes en Flash Cache 
    ·Sådan reparere en langsom computer 
    ·Jeg kan ikke Ryd Active Desktop Recovery i XP 
    ·Min Computer Holder Sletning Vundo.Gen Virus Men det sy…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com