| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
  Sådan Konverter en kassette til CD på en Mac
  Som teknologien marcherer fremad , mere og mere af , hvad vi ejer bliver forældet . Når det kommer til at erstatte gamle kassettebånd med helt nye cd'er eller købe dem digitalt online, kan prisen for at opdatere din samling køre meget højt. Hvis du ikke har penge til at tilbagekøbe alle dine kassette musik, er der heldigvis mange muligheder for at løse dit problem. En af disse muligheder er at bruge din Mac-computer til at overføre dine kassetter på en cd . Ting du skal
  Kassetteafspiller
  Stereo RCA -til- kabel til hovedtelefon
  Mac computer
  Blank CD
  CD-afspiller
  Vis Flere Instruktioner
  Tilslutning , Optagelse og eksport
  1

  Tilslut din kassetteafspiller til din Mac computer. Den første ting du skal gøre for at overføre dine kassetter til CD , er at tilslutte din kassetteafspiller til din Mac computer. For at gøre dette skal du bruge et stereo RCA -til- hovedtelefon kabel. RCA side af kablet har en rød side til højre og en gul side til venstre. Forbind disse to kabler til RCA slots , der er mærket "output " på bagsiden af ​​din båndoptager. Slut derefter hovedtelefon side af kablet til lydstikket på din Mac-computer. Denne indgang skal være på venstre side af din Mac , ved siden af ​​audio output jack .
  2

  Open GarageBand på din Mac-computer og lave et nyt projekt. Alle Mac- computere leveres med en lyd redigeringssoftware program kaldet GarageBand , som du kan bruge til at indspille musik med . Åbne op GarageBand , gør et nyt projekt , og tilføje nye spor til dette projekt . Gå derefter ind i de GarageBand præferencer og ændre din input fra de " indbyggede højttalere " til " indbyggede input. " Dette fortæller GarageBand som du ønsker at optage enhver lyd , der kommer gennem din lydindgang , som din kassetteafspiller er nu tilsluttet.
  3

  Hit "Record" i GarageBand og derefter ramt "Play " på din båndoptager. Når alt er tilsluttet , og du har en ny optagelse projekt oprettet i GarageBand , kan du nu begynde at optage din kassette på computeren. For at gøre dette , første hit "Record" i GarageBand og derefter ramte play på din båndoptager. Du bliver nødt til at vente til hele kassetten at spille for at indspille alle sangene . Når den ene side af kassetten er færdig optagelse, kan du stoppe optagelsen i GarageBand , flip kassetten og derefter begynde at optage den anden side. Når det er gjort, skal du sørge gemme dit GarageBand -projekt , så du ikke mister din optagelse.
  4

  Eksporter din optagelse til iTunes. Når du har optaget din kassette i GarageBand , vil du bemærke , at det er alle i en gigantisk sang. Hvis du ønsker, at optagelsen til at spille lige sådan, så din næste skridt er at gå til "Del " menulinjen i GarageBand og klik på " Eksporter til iTunes". Dette vil konvertere sangen til iTunes format, som så vil give dig mulighed for at brænde dine sange til en cd . Hvis du gerne vil eksportere hver enkelt sang som et separat spor , bliver du nødt til at spildt optagelsen på hver sang , lave et nyt spor i GarageBand for hver sang , og derefter eksportere til iTunes for hver specifik sang. Denne proces er meget længere , men du vil have alle dine sange separeret, hvilket kan være praktisk.
  5.

  Opret en spilleliste i iTunes og brænde en CD. Nu, at din kassette er blevet optaget på din computer, og eksporteres til iTunes , kan du nu brænde den til en cd. For at gøre dette vil du nødt til at gøre en spilleliste i iTunes , skal du trække optagelsen eksporteres til iTunes i spillelisten og klik på " Brænd disk ". Computeren vil bede dig om at sætte en tom cd i computeren. Når du placerer den tomme cd i computeren, skal iTunes automatisk begynde at brænde cd'en. Når det er gjort brændende, vil din computer skubbe cd'en . Dobbelt-tjek for at sikre, det virker ved at spille cd'en i cd-afspiller.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Konverter MPG filer til WMV -filer 
  ·Sådan Konverter musik fra WMA til MP3-format 
  ·Sådan Konverter YMP til MP3 
  ·Sådan Konverter Zune WMA til MP3 
  ·Sådan Konverter iTunes M4A filer til MP3 
  ·Hvordan kan jeg konvertere musik til ringetoner til iPh…
  ·Sådan Konverter MP3 filer til WAV lydfiler 
  ·Sådan Konverter DVD fil i wav-fil 
  ·Sådan Konverter DSS til WMA 
  ·Sådan Konverter 3GP til Windows Media Player Audio & V…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan foretager jeg fejlfinding My Synaptic touchpad,…
  ·Sådan gendannes Crashed Compaq Presario 
  ·Sådan Reparation Shift-tasten på en Gateway Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding Partition Magic Adgang næ…
  ·Sådan Burn MP3-diske ved hjælp af Windows Media Playe…
  ·Hvordan skifter jeg skærme på min bærbare 
  ·Sådan ændres Alert mig bliver nedtonet i Security Cen…
  ·Sådan Fix diskplads i XP 
  ·Sådan bruges Min Geninstaller disk til My HP Mini 
  ·Sådan spiller Flash videoer på Windows Media Player 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com