| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
  Sådan Konverter M4A musikfiler til MP3
  MP3 er den mest almindelige musikfil derude. Mange musikafspillere kun acceptere MP3-filer i deres biblioteker. Der er så mange filkonverteringsprogrammer på internettet, som det er svært at vide, hvilken en til at bruge til at konvertere M4A filer til MP3. Nogle konvertere er gratis i starten, men efter en prøveperiode forventer du at betale et gebyr for at fortsætte med at bruge dem, efter at forsøget er op . Hver konverteren har forskellige funktioner , og det er op til dig at afgøre, hvilken en er bedst til dine behov. Instruktioner
  Free Converter
  1

  Gå til Maniac Tools hjemmeside, står først i afsnittet Reference . Her er der et link til at downloade en gratis M4A til MP3-musik fil konverter .
  2

  Klik på knappen "Download" for at downloade denne konverter. Husk, det er vigtigt at forske hvert program , før du henter det, så du får præcis, hvad du vil have ud af din software. Efter programmet downloads, gå derefter til installationen.
  3

  Installation af programmet er enkel. Følg de anbefalede installations indstillinger, medmindre du er fortrolig med programmet. Du skal muligvis genstarte computeren efter installation af programmet . Dette er ikke usædvanligt . Mange programmer kræver, at du opdatere dit system, når installeret.
  4

  Åbn programmet . I øverste venstre hjørne er der en knap , der siger " Tilføj fil ". Klik på denne knap. Det vil åbne et vindue, der giver dig mulighed for at gennemse computerens filer. Når du finder den M4A filer, du vil konvertere , skal du blot valgt det tryk derefter på " Åbn" knappen nederst i vinduet.
  5.

  Konverter dine filer. På bunden af ​​konverter program er der en knap , der siger " output format . " Det er den type fil det vil dreje dine M4A filer. Indstil "output format " til MP3 og klik konvertere.
  Magic Converter
  6

  Gå til Download.com websted er opført på andenpladsen i afsnittet Reference . Her er et link til at downloade en gratis konverter kaldet Magic. Sørg for at du læser om sektionen. Du ønsker at vide, at det er den rigtige omformer for dig.
  7

  Download konverteren. Det er vigtigt at have et godt anti -virus program , er de fleste konverter programmer licenseret af selvstændige virksomheder, og kunne bære en virus. Når du har hentet Klik på knappen Installer .
  8

  Følg den anbefalede installation procedure, medmindre du er fortrolig med softwaren. Din computer kan være nødvendigt at genstartes efter installationen.
  9

  Åbn programmet . Magic konverter har en " add file" knappen på venstre side. Hvis du klikker på dette vil åbne et browservindue for dig. Find og vælg de filer, du ønsker at konvertere. Nær bunden af ​​Magic konverter er der små afkrydsningsfelterne for den type fil, du ønsker at konvertere dine M4A filer til . Vælg MP3 og tryk på konvertere knappen placeret i nederste venstre .
  Xilisoft Audio Converter
  10

  Downloading Xilisoft er gratis. Men du kan vælge at opgradere for et mindre gebyr . For at downloade den gratis version gå til Xilisoft site, opført tredje i afsnittet Reference . På venstre side af hjemmesiden er der en blå knap , der siger " Gratis download ". Klik på denne og installere programmet .
  11

  Åbn programmet . Der er en browse knap nederst i programmet. Klik på denne , og vælg de filer, du ønsker at konvertere. At vælge, hvilken slags fil, du vil konvertere dig M4as blot klikke på "profil " knappen i bunden af ​​programmet. Der vil du være i stand til at beslutte, hvilken slags fil dine M4A filer vil blive.
  12

  Brug Xilisoft er mere avanceret . Det giver dig flere muligheder , men kan være mere forvirrende . Hvis du er på udkig efter noget enkelt og hurtigt, kan Xilisoft ikke være for dig . Det er for brugere med en bred vifte af behov.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan bruges Toast til at konvertere FLAC og andre fil…
  ·Sådan Konverter M4R til MP3 på iTunes 
  ·Sådan Konverter MP3 Into Instrumental 
  ·Sådan Konverter 3GP til Windows Media Player Audio & V…
  ·Sådan Konverter MPA til AC3 
  ·Sådan at konvertere video filer Online 
  ·Sådan Konverter Tredjeparts Excel-filer til Microsoft …
  ·Sådan Konverter MP3 Audio til tekst 
  ·Sådan Konverter WMA til FLAC 
  ·Sådan Konverter FLAC til en MP3 i Ubuntu 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan kører Chkdsk R 
  ·Toshiba Laptop Mouse Problemer 
  ·Sådan ændres Browseui.dll 
  ·Sådan formateres en harddisk ved hjælp af en System R…
  ·Sådan fjernes en midlertidig fil fra en computer med V…
  ·Hvornår er Virtual Memory Too High 
  ·Sådan Partition et eksisterende drev 
  ·Hvordan til at dele internet mellem en telefon og Windo…
  ·Sådan Fix Ingen VGA Signal 
  ·Sådan Reparation Laptop Power Adapter Cords 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com