| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
  Sådan Konverter WMA lydfiler til MIDI format
  Microsoft udviklet WMA format til Windows Media Player , og det svarer til MP3-format. Konvertering af enhver digital lydfil til MIDI er en udfordring , fordi MIDI , kort for Musical Instrument Digital Interface , er faktisk ikke en lydfil , men snarere en protokol sprog , der instruerer MIDI synthesizere. En god analogi er at tænke på den synthesizer som musikinstrument (og spiller ) og MIDI-fil som noder . Ændring af en indspillet musik -fil , såsom en WMA, i MIDI kræver komplekse gennemførelse , men på grund af populariteten af formatet, har to programmer opstået for at gøre netop dette : IntelliScore og WIDI . Men ingen af ​​disse tolke WMA-filer , så nogle konvertering forhånd er nødvendig. Ting du skal
  Audio converter
  Audio -til- MIDI konverter
  Vis Flere Instruktioner
  Konvertering WMA til MP3
  1

  Direkte browseren til at Zamzar . com (se link i Resources). Zamzar er en af ​​mange gratis filkonvertering sites, hvor du blot uploade filen ved hjælp af "Upload "-knappen. Sitet vil derefter konvertere filen midlertidigt lagre den på sin server , så e-mail et link til dig . Zamzar understøtter de fleste lydformater og konverterer til MP3 og WAV gratis for filer op til 100MB . Konverter WMA til MP3, da dette er den mest komprimeret format og vil arbejde med begge programmer .
  2

  Naviger til MediaConverter.org (se link i Resources) , skiftevis trin 1 . Svarende til Zamzar , Media Converter konverterer de fleste filer til MP3, op til 100MB . Denne hjemmeside giver dig mulighed for at sætte specifikke output muligheder, såsom bitrate justering og valg af en bestemt codec. Du er ikke forpligtet til at angive en e-mail -adresse, fordi sitet giver et direkte download-link i browservinduet . Du skal blot uploade filen , klikke sig igennem instruktionerne og vent på filen for at konvertere .
  3

  Besøg du konverterer det , en anden populær filkonvertering site, alternativt til trin 1 og 2 . Du skal blot uploade filen, og du konverterer det vil sende en e- mail til download.
  Konvertering hjælp WIDI
  4

  Launch WIDI . Dette vil åbne en hovedprogram vindue med en tidslinje.
  5.

  Vælg "Anerkendelse Settings " fra menuen Indstillinger.
  6

  Juster indstillingerne til det passende niveau for sang med anerkendelsen Indstillinger værktøj. Du kan justere den række af noter , samt polyfoni (antal instrumenter).
  7

  Åbn MP3-fil ved hjælp af " Open " fra menuen "Filer" . Filen vil nu dukke op på tidslinjen , konverteres til MIDI-format . Du kan nu foretage yderligere justeringer ved hjælp af værktøjerne i programmet , såsom pitch justering eller temposkift for at forfine MIDI , så det vil tilnærme den oprindelige sang nøjere.
  8

  Gem MIDI fil, når du er tilfreds med resultatet.
  Konvertering Brug IntelliScore
  9

  Launch Intelliscore som et alternativ til WIDI . Den første skærm, der vises , vil være en " Nyt projekt Wizard. "
  10

  Vælg " My Music registreres som en MP3 , WAV eller andre wave fil" og tryk på " Næste". En browser vises derefter , som du kan bruge til at uploade MP3-fil.
  11

  Følg resten af ​​"New Project " skridt . Guiden vil bede dig om at lytte til sangen og anslå tempoet ved at trykke på mellemrumstasten , så den bedre kan omsætte musikken. Det vil også spørge, om det stykke er udført af en enkelt instrument eller et ensemble .
  12

  Tryk på " OK " for at fuldføre konverteringen. IntelliScore med så vise et vindue med en meget grov gennemførelse af filen til MIDI formular. Du kan bruge MIDI afspilning for at høre, hvad programmet har oprettet.
  13

  Juster indstillingerne i redigeringsvinduet til at nappe MIDI , så du kan få så meget nøjagtighed i gennemførelsen som muligt. Når du er tilfreds , kan du bruge menuen Filer for at gemme MIDI til en passende mappe .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Konverter MP3 Songs til MIDI 
  ·Sådan Konverter AVI-filer til WMV 
  ·Sådan Konverter en FLAC fil for iTunes 
  ·Sådan Konverter FLAC-filer til WAV filer Brug Trader L…
  ·Sådan Konverter M4P til MP3 med Lame 
  ·Sådan Konverter My Cubase LE filer til MP3 
  ·Sådan Konverter SurCode DTS Encoder lydfiler til FLAC 
  ·Sådan Konverter PDF til MP3 Med Natural Reader 7 
  ·Sådan Konverter WAV musik til CDA 
  ·Sådan Konverter en MP3 til iMelody 
    Anbefalede Artikler
  ·Årsager til lavt Virtual Memory 
  ·Hvad er Pwrisovm.exe 
  ·Sådan gendannes min PC system gratis 
  ·Sådan Reparation Korrupte Dll Filer 
  ·Sådan Test for Ødelagt Memory 
  ·Sådan Konverter OGV til MP3 
  ·Sådan fjernes C Drive Partition 
  ·Sådan Find en fil på min Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Nextbook Næste 3 
  ·Sådan Fix en Omdirigeringsfejl 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com