| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter QuickTime til en WMA for Free
    QuickTime -formatet er hjemmehørende i Apple-computere og giver en multimedie-oplevelse , der normalt indeholder både video og lyd. Windows Media Audio ( WMA) format blev udviklet til Windows Media Player og er en Microsoft -format. Undertiden er det nødvendigt at konvertere en QuickTime fil til WMA format. Dette kan være nødvendigt for alle, der ønsker at udtrække lydsporet fra en QuickTime -fil til brug i Windows Media Player. Nogle bærbare musikenheder også kan understøtte WMA-filer , mens der ikke anerkender QuickTime. Heldigvis er der et par software -løsninger til at gøre dette muligt. I alle tilfælde kan du i første omgang gøre omstillingen gratis. Ting du skal
    File konvertering software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    downloade OJOsoft konverter, hvis du har brug for QuickTime til WMA konvertering på en Windows- computer. Programmet er ikke kompatibel med Apple -systemer. OJOsoft gør det nemt at konvertere QuickTime -filer til mange lydformater , herunder WMA. Softwaren er tilgængelig til gratis download, men efter 30 dage skal du købe en licens. Ikke desto mindre kan du konvertere så mange filer , som du ønsker i løbet af denne tid, uden at betale noget . Den enkle brugerflade giver dig mulighed for at vælge en fil , skal du klikke på konvertering format du har brug for , og tryk derefter på " Convert "-knappen. Denne proces tager sekunder, og konverteringen er behandlet med det samme . OJOsoft håndterer mange andre filformater , hvis du i sidste ende har brug for et mere fleksibelt program til at behandle disse.
    2

    Installer Mac Video Converter , hvis du har brug for at konvertere QuickTime -filer til WMA -format på en Apple computer . Dette giver Mac-brugere den nødvendige software for at opnå mediekonvertering . Som med andre lignende forsyningsselskaber , tilbyder Mac Video Converter en 30-dages prøveversion af programmet gratis . Efter denne periode , skal du betale en licensafgift fortsætte med at bruge softwaren. Dette program giver batch konvertering, så du kan behandle flere filer samtidigt. Dette er en betydelig tidsbesparelse , der ikke kræver hver fil skal placeres og behandles én ad gangen . Dens grænseflade er enkel og du kan få din fil (er ) omregnet med blot tre klik .
    3

    Få Xilisoft Video Converter for Apple -systemer, hvis du har brug for ekstra gratis QuickTime til WMA konvertering efter den 30-dages prøveversion slutter med anden software. Video Converter giver også en gratis download for at prøve programmet i 30 dage. Dette gør det muligt at fortsætte med at gøre fil konverteringer gratis uden at købe licens på anden software , som måske allerede har udløbet. Video Converter understøtter batch konvertering , så du hurtigt kan vælge flere QuickTime -filer til din WMA konvertering. Det tilbyder den samme let interface af konkurrerende programmer, så du kan få dine WMA-filer forarbejdning i sekunder efter åbning af programmet. Den software understøtter mange andre formater så godt, bør du udvikle et behov for at behandle yderligere formater .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Nero Audio til PCM 
    ·Sådan Konverter WMA filer til MP3-afspillere 
    ·Sådan Konverter en VOB til en WAV 
    ·Sådan konvertere en fil til MP3 
    ·Sådan Konverter MP4s til High Resolution FLVs 
    ·Sådan Konverter SMV til MP3 
    ·Sådan Konverter Office-filer til PDF 
    ·Sådan Konverter en SWF til AVI på Mac 
    ·Sådan Konverter std filer og andre former for billedfi…
    ·Sådan Konverter en MPEG til WMV -filer til Xbox 360 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at overvåge temperaturen for en Lenovo 
    ·Sådan Konverter en LVP fil til en WAV fil 
    ·Sådan Tilpas Alienware Laptops 
    ·Sådan konverteres WMV-filer til en Apple Formater 
    ·Sådan Clean System Security Virus 
    ·Hvad er årsagen en Gateway timeout 
    ·Sådan Konverter MKV til RMVB 
    ·Sådan formateres en Dell Latitude D520 i XP 
    ·Hard Drive Password Recovery 
    ·Hvad sker der , når en sikker FTP Port Ændringer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com