| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter en sang til MIDI
    En MIDI -fil og en MP3-eller WAV -fil er meget forskellige. Mens en MP3-eller WAV -fil holder lyd en MIDI-fil indeholder kun kommandoer eller instruktioner . MIDI er et sprog tales af mange digitale instrumenter og computere. En musiker, der komponerer en sang i MIDI ikke optage lyd . Han stedet komponerer et sæt instruktioner fortæller en anordning, der kan forstå MIDI-filer , hvad noter til at spille ved hjælp af hvad instrument på, hvad volumen. Fordi MIDI og andre lydformater er så forskellige , vil du har brug for særlig software, der kan først fortolke optaget lyd og derefter gøre det til MIDI. Ting du skal
    Audio -til- MIDI konverter
    Vis Flere Instruktioner
    1 p Der er mange audio -til- MIDI konvertere til at vælge fra på et bredt spektrum af priser. Du kan afprøve IntelliScore Ensemble Audio til MIDI Converter, gratis. Selvom det kun vil konvertere de første 15 sekunder af en sang, når som demo , det giver dig mulighed for at gemme den konverterede MIDI-fil . Mange gratis prøver har begrænsninger som dette , selvom nogle tillader dig at konvertere den fulde sang, men ikke kommer med en "Gem" valgmulighed.

    Naviger til http://www.intelliscore.net/download.html og klik på " Klik her for at hente IntelliScore MP3 til MID , WAV til MID Converter Trial Version ". Rul ned til "Download Ensemble Edition " og klik på det sted, der er tættest på dig . Gem den eksekverbare fil til den ønskede placering .
    2

    Åbn den eksekverbare fil, du har downloadet og installere programmet .
    3

    Åbn audio -til- MIDI konverter. Den vil spørge , om du vil hente Anvil Studio. Klik på "Nej " og derefter klikke på "Fortsæt med demo ", medmindre du ønsker at købe. Hvis konvertere lyd til at gøre MIDI-ringetoner , er der ikke meget brug for at købe det, da den 15- anden gang tilbageholdenhed giver dig nok tid til en standard ringetone.
    4

    hjælp fil popper op under programmet . Luk det, hvis du ønsker det.
    5 p Du kan vælge en af ​​fem muligheder på denne første skærmbillede . De første tre deal med at konvertere lyd til MIDI, mens de sidste to er til optagelse af lyd til din computer, derefter konvertere det optaget lyd til MIDI. De første tre muligheder er, hvad du skal arbejde med . Hvis du ønsker at konvertere lyd fra en mp3, WAV eller wave-fil , skal du klikke på boblen ved siden af ​​den første mulighed. Hvis du ønsker at konvertere lyd fra en cd, skal du klikke på boblen ved siden af ​​den anden mulighed . Hvis du ønsker at konvertere lyd fra en kassette, vinyl eller andet medie , skal du klikke på boblen ved siden af ​​den tredje mulighed . Klik på "Næste ", efter du har valgt den rigtige løsning.
    6 p Hvis du har valgt at konvertere en mp3, WAV eller wave fil, vil et vindue poppe op, så du kan vælge den lydfil, du ønsker at konvertere . Dobbeltklik på den lydfil , du ønsker at konvertere. Klik på "Næste".
    P Hvis du valgte at konvertere lyd fra en cd , lægge cd'en i cd -rom-drev , og vælg det nummer , du ønsker at konvertere. Klik på "Næste".
    P Hvis du har valgt at konvertere lyd fra en kassette, vinyl eller andre medier , bliver du nødt til at tilslutte medierne til computerens lydindgang med det korrekte kabel. Dette vil normalt være en 1/8 " -stik til 1 /8" stik lydkabel eller en RCA til 1/8 "plug lydkabel. Hit spille på medieafspilleren du vil optage fra , og klik på optage-knappen på audio -til- MIDI konverter. Klik stoppe på audio -til- MIDI konverter , når du er færdig med at optage lyd, du ønsker at konvertere . Klik på "Næste".
    7

    Klik på boblen ved siden af ​​" Jeg ved, hvad instrumenter omfatter den originale lyd . " Selv hvis du ikke ved, hvad instrumenter omfatter din lyd , skal du vælge denne indstilling , ellers vil softwaren kun bruge én instrument. Klik på "Næste".
    8

    Vælg om dit lydfil er sammensat af et instrument eller multiple instrumenter. Klik på "Næste".
    P Hvis din lydfil er sammensat af flere instrumenter , gå til trin nummer 8 .

    Vælg det instrument, som passer bedst til den ene i din lydfil. Klik på "Næste".

    Vælg antallet af noter bliver spillet samtidig i din lydfil. Dette behøver ikke at være helt nøjagtig , men prøv og vælg dit bedste gæt. Klik på "Næste".

    Gå til trin nummer 9 .
    9

    Klik på mappen for at vælge ensemblet , der passer bedst lyden du konverterer . Ensemblet biblioteket åbner som standard. Dobbeltklik på den bedste ensemble kampen. Klik på "Næste".
    10

    To indstillinger vises på denne side: Nem og Notation . Da du ønsker kun at konvertere lyd til MIDI, ikke generere akkord navnedata , så det vil være egnet til notation , skal du vælge boblen siden Easy. Klik på "Næste".
    11 p Hvis du ønsker at ændre destinationsmappen eller navn på den MIDI-fil , du er ved at oprette, skal du klikke på mappen knappen på denne skærm. Vælg den mappe, du vil gemme din MIDI-fil til , og skriv det navn, du ønsker at bruge ved siden af ​​" File name: " " . Åbn " Klik Klik
    "Næste". 12

    Klik på "Afslut ". konverteringen vil begynde. Når du er færdig, vil din fil være i destinationsmappen , du valgte tidligere . En skærm vil poppe op med din fil destinationsmappen nogle estimerede data om din lydfil og mulighed for at lytte til din MIDI-fil sammen med din lydfil. Du kan ramme " Close" og afslutte programmet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konvertere flere WAV til MP3 
    ·De bedste måder at Konverter MP3 til WAV 
    ·Hvordan konverterer jeg MIDI filer til noder på en Mac…
    ·Sådan Konverter PVC til WAV 
    ·Sådan Konverter en XviD AVI til DVD 
    ·Sådan Konverter en ISO film fil til en MP3 
    ·Sådan Konverter VAW til MP3 
    ·Sådan Konverter M3U Afspilningslister til iTunes 
    ·Sådan konverteres WMV-filer til en Apple Formater 
    ·Sådan Konverter MP3 til WAV med Audacity 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Korrupte Windows 
    ·Sådan fjernes XP Internet Security, Antivirus Vista 20…
    ·PDA Connect Password vil ikke frelse 
    ·Sådan udføres en systemgendannelse uden at starte 
    ·Sådan fjernes en Mirar mappe Fra Computer Filer 
    ·Sådan slettes en bruger fra XP Embedded System 
    ·Problemer med Windows Installer 4.5 
    ·Hvordan kommer jeg ud af dvaletilstand 
    ·Hvordan kan jeg teste RAM 
    ·Hvordan at reducere AVI filstørrelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com