| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter mp3-format lydfiler til at spille i en dvd- afspiller
    Med stormløb af digitale medier og den massive mængde af sange hentet fra internettet , en af ​​de mest populære formater for musik er den MP3-fil type. MP3 er i stand til at blive spillet på MP3-afspillere , omregnet til at blive spillet på iPods , og kan spilles af nuværende DVD-afspillere med MP3 kapaciteter. Men hvis du ønsker at spille dine MP3 på en DVD -afspiller, der er ældre, eller ikke har en MP3 -læser , bliver du nødt til at konvertere dine filer til en type læses af enheden. Ting du skal
    Audio DVD Creator
    MP3 -filer
    DVD-afspiller
    Blank DVD-R
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Download Audio DVD Skaberen på audio - DVD - creator.com og installere det på din computer ved at følge enkle instruktionerne på skærmen , og acceptere de vilkår og betingelser . Audio DVD Creator er et program af mange, der vil gøre det MP3 -til- DVD konvertering, men det er også en af ​​de nemmeste at navigere. Du kan finde linket til at downloade det i afsnittet Ressourcer nedenfor. Når du har hentet , skal du åbne programmet. Den første ting, der vil poppe op er velkomstsiden
    2

    Klik Nyt projekt knappen på velkomstsiden , hvilket vil forårsage det nye projekt vinduet til at poppe op , hvilket giver dig to muligheder: . Skabe en audio dvd eller oprette en lyd -cd.
    3

    Klik på "Opret audio DVD. " Audio CD-og Audio DVD er meget ens i trin og instruktioner , så det er virkelig op til dig, hvad du ønsker. Audio DVD giver dig en menu og TV indstillinger , mens Audio CD er i stand til at spille i din DVD og CD afspiller uden menupunkt. Når du har klikket på Audio DVD -knappen , vil programmet automatisk skifte til næste step- oprette din DVD-format .
    4

    Gå til "Audio Format " i indstillingerne skærmen og vælge enten PCM 96/kHz/16bit ( en lydkvalitet , der er tæt på CD -lyd , og holder op til seks timers musik ) , PCM 96kHz/24 bit ( bedste kvalitet lyd og kan holde to timers lyd ) eller AC3 192 kbps . (høj kvalitet med op til 46 timers lyd )
    5

    Vælg visuelle indstillinger: NTSC eller PAL til dit tv -tilstand option (NTSC står for Nordamerika og Japan , PAL står for resten af ​​verden ) og hvilket tema , du ønsker til dit audio baggrund. Når den er færdig , klik på Næste for at gå videre til forfatteren skærm, som vil give dig mulighed for at trække de MP3-filer , du ønsker i programmet.
    6

    Klik på " Tilføj Music Files" -knappen på forfatteren skærm . Den anden mulighed er " Tilføj Audio CD ", som vil give dig mulighed for at rippe sange off af en lyd-cd , der er indsat i computerens cd-drev. Musikken filer , vil du tillade dig at trække MP3-filer fra din harddisk for at bruge til at skabe en lyd-dvd . Når knappen er trykket , et nyt browservindue åbnes , beder dig om at finde dine filer.
    7

    Naviger gennem din harddisk og vælge de filer, du ønsker at sætte på din audio DVD. Du kan enten tilføje hele mappen med sange ved at vælge mappen i venstre arbejdsområdet og klikke på " Add Folder" knappen til højre , eller du kan blot tilføje enkelte sange ved at fremhæve den sang , og tryk på "Add File " knappen. Når du har tilføjet de filer du ønsker , skal du klikke på "OK" knappen , som vil tage dig tilbage til forfatteren menu.
    8

    Check over dine lydfiler , og sørg for , at alle sange er der og er i den rigtige rækkefølge. Klik på knappen "Næste" i nederste højre del af skærmen .
    9

    "Opret Menu ", vælge den anden mulighed . Her kan du brænde audio DVD direkte . Vælg DVD -brænder , som du gerne vil bruge (hvis du har mere end én på din computer) .
    10

    Indsæt en tom dvd -r ind i dvd-brænder , du har angivet i trin 9. . Luk skuffen og lade tom DVD- R, der skal findes.
    11

    Klik på "Go" -knappen i menuen Opret . Dette vil starte DVD brændingen , sætte alle dine lydfiler på din DVD , som vil spille på enhver dvd-afspiller , du ønsker.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter WAV -filer til Noder 
    ·Sådan Konverter ASX til MP3 Brug Freeware 
    ·Sådan Konverter en M4A fil til MP3 Med Freeware 
    ·Sådan Konverter en AIFF til WAV gratis 
    ·Sådan Konverter MP3 til WAV Online 
    ·Sådan Konverter DivX til MP4 WMV 
    ·Hvordan kan jeg Konverter Audible lydfiler 
    ·Sådan Konverter MP3 Songs DM Ringetoner 
    ·Sådan Konverter M4V til WAV 
    ·Sådan Konverter Rar filer til Real Player 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en WMA til en MP3 Track 
    ·Hvordan man kan sænke din Internet Security Level 
    ·Et problem forhindrer Windows Fra Kontrol af License 
    ·Sådan installeres Video Drivers i fejlsikret tilstand 
    ·Password Recovery for en Lost Administrator Password 
    ·Måder at have en hurtigere Internet 
    ·Sådan Fix en ugyldig Portion på min harddisk 
    ·Sådan Find Systemgendannelse på XP 
    ·Sådan fjernes Smax4pnp EXE 
    ·Sådan Fix en integreret webcam på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com