| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter iTunes MP3 til en almindelig MP3
    Apples iTunes er et af de mest populære digitale musikafspillere og online musikbutikker . Brugerne kan bruge programmet til nemt købe og downloade musik , der senere kan overføres til en cd eller en bærbar musikafspiller. Desværre er musikken købt fra iTunes Store eller importeret fra en cd konverteres automatisk ind i det beskyttede AAC (Advanced Audio Coding ) format , som er ulæselig i mange musikafspillere. Der er en simpel metode , men for at konvertere iTunes musikfiler til regulære MP3 , der kan bruges i en lang række applikationer og enheder . Instruktioner
    1

    Åbn iTunes, og hvis du bruger en Microsoft Windows-operativsystem, Naviger til menuen "Rediger" , klik på " Indstillinger " og derefter Vælg fanen "Generelt" . Hvis du bruger en Macintosh-computer , skal du gå til "iTunes " i menuen og derefter klikke på "Preferences" og vælg fanen "Generelt" . Klik på knappen , der siger "Importer indstillinger" og ændre valget i første drop- down menu fra " AAC Encoder " til "MP3 Encoder ". Indstil bitraten til din ønskede kvalitet. En bitrate på 128 kbps er standard, mens højere bithastigheder er tættere på cd- kvalitet lyd. Tryk på " OK".
    2

    Retur til hovedvinduet i iTunes og navigere til dit musikbibliotek . Fremhæv de sange, du ønsker at konvertere til MP3. På Windows- version af iTunes, højreklikke på de markerede filer, og vælge muligheden for at " Konverter det valgte til MP3 ". Hvis du bruger en Macintosh , skal du trykke på "Control " knappen og klik på de valgte filer, så vælge muligheden for at "Opret MP3 version ".
    3

    Vent musikfilerne skal konverteres. Hvis dine iTunes-filer er i den beskyttede AAC-fil -format, vil du modtage en fejlmeddelelse, der fortæller dig " Beskyttede filer kan ikke konverteres til andre formater . " Du vil ikke være i stand til at konvertere dine filer til MP3 bare endnu, men kan bruge en par forskellige metoder til at løse dette problem.
    4

    Opret en iTunes-spilleliste af de beskyttede AAC- filer, du ønsker at konvertere til MP3-filer. Brænde disse filer til en tom cd . Når du CD'en er færdig med at skrive , skal du importere filerne ved hjælp af iTunes. Fordi du har ændret din import for at bruge en MP3 encoder i stedet for en AAC encoder, vil de nyligt importerede filer vises i MP3-format. Du kan også bruge et virtuelt cd-drev program som Noteburner eller cd -emulator at undgå at bruge fysiske cd'er til at brænde dine filer. Med et virtuelt cd-drev , kan du følge den samme proces som , når du bruger dit rigtige CD-drev til brænding og importere filer , bortset fra at du skal ændre indstillingerne fra iTunes , så det genkender din virtuelle cd-drev i stedet for dit rigtige CD-drev. < Br >
    5

    brug iTunes til at afspille de filer, du har konverteret til MP3 at sørge for der er ingen fejl i afspilningen . Du kan have til at omstille valget , hvis du ikke er tilfreds med lydkvaliteten af ​​MP3-filer , eller hvis den sang filer er beskadiget . Efter konvertering dine filer til MP3, vil du have to versioner af hver sang, du konverteret i dit bibliotek , så du kan slette de gamle AAC-filer for at spare plads på din harddisk.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter SWF fil til en MOV i en Mac 
    ·Sådan Konverter MPEG til AAC på iTunes 
    ·Sådan Konverter SWF til MPEG Online 
    ·Kan jeg konvertere en WAV fil til en MP3 Med iTunes 
    ·Sådan Konverter WMA lydfiler til WAV og MP3- formater 
    ·Sådan Konverter en MP3 fil til et AMR -fil Online 
    ·Sådan Konverter FLAC til MP3 Med en Media Coder 
    ·Sådan Konverter DVD til AVI Online 
    ·Sådan Konverter WAV -filer til MP3-format 
    ·Sådan Konverter Rax til MP3 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at reparere en Compaq M2000 Notebook Laptop 
    ·Hvordan kan jeg ændre konfigurationen opsætning på e…
    ·Sådan Fix Runtime Error 380 
    ·Sådan Fjern fra højrekliks menuen på Windows XP 
    ·Sådan fjernes Security Shield Icon 
    ·Sådan Konverter en WMA Into en Audacity MP3 
    ·Hvordan at sende oplysninger fra ASP.NET til Silverligh…
    ·Sådan Size en bærbar harddisk 
    ·Sådan gendannes Windows XP Med en Recovery CD 
    ·Hvordan at slippe af Just-in- Time Debugger i en ny ins…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com