| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter Tapes & lp'er til cd eller MP3
    Der er kassettebånd og LP plader , som folk ejer og ønske, de kunne spille på deres home entertainment system eller en digital afspiller, såsom en iPod. Konvertering kassettebånd og LP plader til en cd eller en MP3 lydfil kræver en computer og to gratis programmer, der fungerer på samme måde på Mac eller pc. En kassette afspiller og en LP pladespiller er også behov for , som begge skal have audio line- udgange. Det vil kun tage to eller tre timer på det mest for at konvertere et kassettebånd eller en LP rekord til en cd eller MP3 lydfil. Hvad du har brug
    Computer
    Kassettebåndafspiller
    LP pladespiller
    Amp for kassetten , LP pladespillere
    RCA lyd til mini- stikforbindelse kabel
    Audacity audio konvertering software < br > iTunes-software
    DVD /CD-brænder
    Blank , cd
    Vis Flere Instruktioner
    Konvertering af kassettebånd eller LP Record i en digital optagelse
    1 < p > Placer kassettebånd eller LP pladespiller ved siden af ​​computeren , og tilslut netledningen. Fastgør RCA lyd til mini- stikforbindelse kabel til venstre og højre lydudgange kassettebånd eller LP pladespiller . Fastgør mini- stikket på RCA audio til mini- stikforbindelse kabel til audio line- indgang på computeren. Tænd kassettebånd eller LP pladespiller . Sæt et kassettebånd med side én står i kassettebånd eller en LP rekord med side et overfor på rekord pladespiller .
    2

    Download og installer Mac eller Windows- version af den gratis Audacity audio konvertering software ( se link i Resources) . Kør programmet . Gå til "Indstillinger" og justere lydstyrken til 50 % af den samlede mulige . Klik på " OK" for at vende tilbage til Audacity hovedmenuen. Tryk på " Record" knappen og derefter trykke på " Pause "-knappen.
    3

    Tryk på " Play" knappen på kassetteafspiller at begynde at spille side et af kassettebånd , eller placer tonearm på begyndelsen af ​​LP record at begynde at spille den første side. Tryk på " Pause "-knappen på programmet Audacity til at begynde at optage det første side af lyden. Tryk på " Pause "-knappen "igen , når den første side er færdig med at spille .
    4

    Tag kassettebåndet , drej den over på side to og placere det tilbage i kassetteafspiller, eller afhente tonearmen og sætte det på tonen armlæn , derefter afhente og vend pladen og lægge den ned på drejeskiven. Tryk på " Play" -knappen for at begynde at spille side to af kassettebånd eller sætte tonearm ned i begyndelsen af ​​LP record at begynde at spille side to. Tryk på " Pause" på Audacity -programmet at fortsætte med at optage kassettebånd eller LP rekord.
    5.

    Tryk på " Stop "-knappen på programmet Audacity når kassettebånd eller LP rekord er afspillet . Navngiv digital optagelse , der netop er blevet afsluttet med det samme navn som kassettebånd eller LP rekord i den tomme kolonne Audacity programmets hovedvindue. Tryk på " Gem" knappen for at gemme digital optagelse til computerens harddisk. Sluk for kassettebånd eller LP pladespiller . Fjern kassettebånd eller LP record og sætte kassettebånd eller LP pladespiller væk.
    Konvertering af Digital Recording i et cd -eller MP3
    6

    Download og installer Mac eller Windows-versionen af den gratis iTunes-software ( se link i Resources) . Kør iTunes. Gå til "iTunes" , og vælg "Preferences " fra drop -down menu. Klik på fanen "Generelt" i det vindue, der vises. Klik på " Importer vha. " knappen for at åbne et nyt vindue .
    7

    Vælg "MP3 Encoder " fra den øverste drop- down menuen i nyt vindue . Vælg "Højere kvalitet" fra drop- down menu, der er lige under "MP3 Encoder " . Klik på " OK" for at lukke vinduet. Klik på " OK " for at lukke vinduet "Indstillinger" .
    8

    Træk det digitale optagelse, der blev foretaget fra kassettebånd eller LP pladespiller ind i midten kolonne i iTunes -programmet. Den digitale optagelse fra kassettebånd eller LP record er nu omdannet til en MP3 lydfil.
    9

    Klik på "+" knappen i nederste venstre hjørne af iTunes -programmet. Navngiv det tekstfelt, der vises over det med navnet på kassettebånd eller LP rekord. Træk digital optagelse fra skrivebordet ind i midten kolonne i iTunes -programmet.

    Tryk på " Brænd nu"-knappen i nederste højre hjørne af iTunes -programmet. Klik på " Audio CD " knappen i popup vindue, der vises over iTunes -programmet. Indsæt en tom , skrivbar cd i DVD /CD skuffen på computeren , og luk skuffen . Tryk på " Burn" knappen på pop- up -vinduet for at lukke vinduet . Den digitale optagelse fra kassettebånd eller LP record er nu omdannet til en cd.
    10

    Skub cd, når den brændende er færdig og afslut iTunes.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en LVP til en MP3 
    ·Sådan Konverter Flac til MP3 Codex 
    ·Sådan Konverter sange til MP3-filer på iTunes 9 
    ·Sådan Konverter MP3-filer til QCP 
    ·Sådan Konverter Rar filer til Real Player 
    ·Hvordan konverterer jeg CD musik til MIDI filer 
    ·Sådan Konverter VOB til WMV Med Freeware 
    ·Sådan Konverter en MWA til en MP3-fil 
    ·Sådan Konverter en lydfil i MOV til MP3 
    ·Sådan Konverter MIDI til MP3 ved hjælp af iTunes 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Forhøjelse Laptop Boot -Up Time 
    ·Dell Administrator Password Problemer 
    ·Sådan Find LM Hash på en computer 
    ·Den bedste måde at rengøre en laserprinter 
    ·Sådan aktiveres msconfig.exe 
    ·Sådan Tilføj kategorier på Blogspot 
    ·Sådan at stille ned en computer 
    ·Hvordan får jeg min Scroll Box i midt i min Media Box …
    ·Sådan Hent et Lost WEP adgangskode 
    ·Hvordan til at opkræve en bærbar batteri 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com