| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en Blank Screen på en gateway bærbar M675
    Hvis din Gateway M675 laptop viser en blank skærm , og fortsætter med at gøre det i en længere periode , er der sandsynligvis enten en fejl , der er frosset din computer, eller det er slukket. Hvis skærmen er sort, skal du foretage fejlfinding magt spørgsmål . Hvis ikke, er den bedste måde at løse denne slags fejl at genstarte computeren . Du kan blive fristet til blot at holde afbryderknappen nede for at udføre en hard nulstilling , men det er ikke den bedste fremgangsmåde , som hårde nedlukninger kan beskadige din harddisk. Prøv i stedet et par tastaturgenveje for at se, om du kan løse problemet eller i det mindste lukke computeren ned forsigtigt. Instruktioner
    Jobliste
    1

    Hold "Ctrl " og " Shift" på dit tastatur , og tryk på " Esc " for at starte Task Manager. Hvis Task Manager starter, er din computer ikke frosne - det bare ikke har indlæst dit bruger miljø
    2

    Vælg " Processer"-fanen på Task Manager og klik . "Image Name ". Check for " Explorer.exe " på listen over processer . Hvis du finder det , skal du markere det og klikke på " Afslut proces". Hvis det ikke er der, komme videre.
    3

    Vælg "Programmer" fanen i Task Manager og klik på " Ny opgave ". Type " Explorer.exe " for at genstarte Windows Stifinder , som genindlæser din desktop ikoner og proceslinjen. Hvis denne proces lykkes , fortsætte med at bruge computeren som normalt.
    Restart
    4

    Hold " Alt" og tryk på " F4 " på dit tastatur. Denne genvej lukker det aktive vindue , hvis der ikke er aktive vindue , det bringer en i menuen Luk computeren . Vælg " Genstart " fra menuen Luk computeren for at slukke for computeren og derefter tænde den igen . Hvis Shut Down menuen ikke vises , er din computer indfrysning . Hvis ja, gå videre til næste trin
    5

    Tryk og hold "Power" -knappen, indtil computeren lukker ned , og tryk derefter på "Power" knappen igen for at genstarte den. Det virker på en standard konfiguration , men kan du ændre disse indstillinger. Hvis nothings sker, når du holder på knappen i et par sekunder, gå videre til næste trin.
    6

    Tag netledningen fra bagsiden af din bærbare computer , hvis du har det sat i. Luk låget og vend den bærbare computer på hovedet på en bordplade . Træk batteriet udløseren til højre og lirke batteriet op af dens rum med dine negle. Vent cirka 10 sekunder, og tryk batteriet tilbage på plads, indtil det klikker . Vend den bærbare computer tilbage over , åbne den og trykke på " Power" knappen for at starte det op.
    Black Screen
    7

    Lyt til din laptop til lyden af ​​ventilator eller harddisk-aktivitet , hvis din bærbare computer gør ingen lyd overhovedet , det er slukket . Hvis du høre lyde for aktivitet , udfører en hard nulstilling for at genstarte computeren .
    8

    Tryk på " Power" knappen for at tænde for computeren, hvis den er slukket . Hvis det ikke reagerer på nogen måde , skal du fortsætte til næste trin .
    9

    Sæt din M675 strømkabel i en stikkontakt , og tryk på "Power " knappen. Dette eliminerer batteriet fra listen over mulige problemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Zoomniveau på din laptop 
    ·Sådan Fix tastaturet på en HP ZE2000 Laptop 
    ·Hvordan at reparere en Fujitsu bærbar C2310 Bundkort 
    ·Hvordan at reparere en revnet skærm på en bærbar 
    ·Sådan reparere en HP Laptop Screen 
    ·Sådan Reparation en HP dv9000 bærbar GPU Bundkort 
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur , der slap Coke spildt p…
    ·Hvordan at reparere en brækket Battery Case for en bæ…
    ·Sådan Fix en stak nøgle på en bærbar computer tasta…
    ·Sådan Fix en bærbar Power Adapter 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter MPG filer til WMA -filer 
    ·Sådan får Screensaver til Come On 
    ·I Simple Terminologi , hvordan kan jeg Clean My Compute…
    ·Sådan gendannes en Optiplex 745 
    ·Sådan Fix USB-problemer 
    ·Sådan Set en dynamisk hjemmeside Som Desktop Wallpaper…
    ·Sådan foretages fejlfinding & Recover en HP bærbar 
    ·Sådan Konverter MP3 diske til CD 
    ·Sådan Oplåsning en Scroll Bar 
    ·Sådan gør du en PC Check 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com