| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en revnet skærm af et HP Pavilion DV7T Laptop
  The Pavilion DV7T er en af ​​flere bærbare computere , der udgør HPs dv7 linje af underholdning computere. De DV7T features enten en 17,3 tommer Infinity widescreen skærm , der spænder over hele bredden af ​​computeren eller et standard 17-tommer skærm med en grænse bezel. Hvis standard display er beskadiget , kan du blot erstatte LCD komponenten , men hvis Infinity skærmen er beskadiget , vil hele skærmmodulet skal udskiftes . Ting du skal
  stjerneskruetrækker
  skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  Fjern Skærmmodul
  1

  Placer computeren med forsiden nedad på en bord med forsiden orienteret mod dig . Skub batteriet frigivelse til venstre og løfte batteriet ud af bugten .
  2

  Løsn de fem Phillips skruer , der fastgør harddisken dækslet og fjern dækslet . Harddisken dæksel er den store, T-formede låg nær fronten af computeren. Fjern de fire Phillips skruer den primære harddisk. Skub drevet til venstre omkring en tomme for at koble det fra sin bundkort stik og løft den ud af rummet . Gentag dette for den sekundære harddisk, hvis man er til stede.
  3

  Fjern det optiske drev holdeskrue , omkring 6 inches til højre for drevet døren på venstre side af computeren . Skub drevet ud af bugten .
  4

  Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to tastaturet skruer placeret lige til venstre for hukommelsesmoduler i harddisken rum . Skub tastaturet udgivelse , på venstre side af batterirummet til venstre for at låse den op. Vend computeren oprejst og åbn skærmen så meget som muligt. Løft bagkanten af tastaturet og skub det mod skærmen omkring to inches. Løft tastaturet kabelstik at låse den og skub kablet til bagsiden ud af stikket . Fjern tastaturet fra computeren .
  5.

  Luk skærmen, og vend computeren om , så den forreste vender mod dig . Fjern de 22 Phillips skruer, topdækslet til computerens bund . Der er fire skruer langs fronten , en i hver bageste hjørne , to på venstre side , otte i batterirummet , en i midten af ​​basen , tre langs toppen af ​​den optiske bugt og to i det sekundære drev . Sørg for at du diagram , hvor hver skrue hører da de ikke er alle samme størrelse .
  6

  Vend computeren og åbn skærmen . Fjern de to øverste skruer i tastaturet rum . Frigør de fladkabler fører til fingeraftrykslæser , touchpad og afbryderknappen. For at frigøre kablerne fra stikkene på bundkortet , træk hvert kabel mod fronten af computeren. Fjern topdækslet ved at løfte den bageste kant op og dreje det væk fra computerens bund.
  7

  Frigør den trådløse antenne kabel i venstre bageste hjørne og derefter skærmkablet i ryggen på højre side . Hold skærmen med den ene hånd , mens du fjerner single Phillips skruen fra hvert hængsel . Løft skærmen ud af computerbunden .
  Udskift Glas Display
  8

  Lay skærmmodulet opad på bordet. Brug en flad skruetrækker til at lirke ud gummi skruen dækker i hver af de nederste hjørner af skærmmodulet , og fjern derefter de fire udsatte Phillips skrue.
  9

  Lay skærmmodulet nedad med bunden mod dig . Løft den nederste kant af bagsiden for at få adgang til skærmen logo kablet og tag kablet. Fjern de fire Phillips skruer fra den øverste kant af hængseldækslet og fjern dækslet .
  10

  Fjern skruen fra webcam -modulet er knyttet til den øverste kant af skærmrammen og fjern modulet. . Frigør skærmkablet fra nederste højre hjørne af skærmmodulet
  11

  Fjern de 10 hængsel skruer - én i hvert hjørne , to i hvert nederste hjørne og to hver på højre og venstre kanter . Løft hængslet samling slukke skærmen .
  12

  Placer hængslet montering på det nye display og erstatte de 10 skruer. Fastgør skærmkablet og vedhæfte webcam modulet. Sæt hængseldækslet og dens fire skruer. Sæt bagcoveret på displayet , skal du tilslutte logoet kablet, og sæt bagcoveret på plads på den nye display.
  Erstat Standard Display
  13

  Lay displayet montage opad på bordet . Brug en flad skruetrækker til at lirke ud gummi skruen dækker i hver af de nederste hjørner af skærmmodulet og fjern Phillips skruen under hvert dækslet.
  14

  Skub plastik hængsel dækker op fra hængsler . Løft forsigtigt indersiden af ​​venstre, højre , top og bund af rammen for at adskille den fra skærmmodulet. Fjern ringen .
  15

  Fjern Phillips skruen fra hvert øverste hjørne af LCD-panelet og de ​​tre Phillips skruer fra hvert hængsel . Løft den øverste kant af panelet for at adskille det fra forsamlingen og afbryd skærmkablet fra bagsiden af panelet.
  16

  Slut skærmkablet til det nye panel og sæt panelet ind i forsamlingen . Sæt skruerne i hængslerne og øverste hjørner .
  17

  Placer rammen over forsamlingen og tryk omkring kanterne for at det klikker på plads . Genmonter hængseldækslerne , to nederste hjørne skruer og gummi skrue dækker.
  Gensamling
  18

  Position skærmmodulet på computeren base og erstatte de to Phillips skruer .
  19

  Tilslut antennen og skærmkablerne .
  20

  Position topdækslet på basen og tilslut touchpad, fingeraftrykslæser og power knap fladkabler . Tryk omkring kanterne af topdækslet for at det klikker på plads , og refasten de to skruer i tastaturet rum . Luk skærmen , vend computeren , og erstatte de 22 øverste skruer .
  21

  Vend computeren og åbn skærmen . Placer skærmen, så du kan indsætte fladkablet ind stikket. Tryk ned stikket håndtaget for at låse kablet på plads. Skub tastaturet til bagsiden indtil det sidder i sin kupé , og luk derefter skærmen, og vend computeren om. Skub tastaturet låsen til højre for at låse den og erstatte de to tastaturet skruer i harddisken rum .
  22

  Skub det optiske drev ind i sin bås og fastgør skruen. Lay harddisken i sin bås justeret til venstre. Skub drevet til højre for at tilslutte den til bundkortet. Gentag for den sekundære harddisk , hvis man er til stede . Sæt dækslet og stram de fem skruer . Genindsætte batteriet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en bærbar Power Connector 
  ·Hvordan kan jeg Fix Fejl Code0x80004003v på min laptop…
  ·Sådan Reparation Board Level Manglende på en bærbar 
  ·Sådan Fix en bærbar Touch Pad eller Mus 
  ·Sådan Fix en Frysning HP Laptop 
  ·Hvordan at reparere en Spildte -On Laptop 
  ·Sådan Fix batteriet knap på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Reparation Mini trådløse kort i Laptops 
  ·Sådan Fix en Laptop Wireless Card 
  ·Sådan Reparation Loose Laptop Keys 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Reset HP Recovery CD Builder 
  ·Sådan Fix My PC Online Gratis 
  ·Sådan gendannes ødelagt Files 
  ·Sådan Konverter en WAV fil til WMA 
  ·McAfee VirusScan 8.5I kan ikke installeres 
  ·Sådan Fix et VGA kabel 
  ·Sådan deaktiveres Diskdefragmentering 
  ·Sådan Konverter musikfiler til MPEG 
  ·Sådan Konverter MDI til TIF 
  ·Tegn og symptomer på en computer Går Bad 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com