| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Hvordan at reparere en Hinge på en Compaq Armada 1750 Bærbar
  Din bærbare skærmhængslerne tillader LCD-skærmen panelet korrekt åbne og lukke. Siden åbningen og lukke din bærbare display er så gentagne, hængslerne er tilbøjelige til at bryde eller helt slidt med tiden . Heldigvis, hvis et hængsel bryder eller bliver slidt på din Compaq Armada 1750 bærbar computer, kan du blot erstatte den. Men dette indebærer at fjerne nogle fine hardwarekomponenter samt delvist demontering skærmpanelet. Ting du skal
  antistatisk håndledsstrop
  stjerneskruetrækker
  flad skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Sæt på en antistatisk håndledsstrop . Forbered laptop for demontering ved at frakoble strømkablet og alle eksterne enheder fra den bærbare computer . Træk LCD-panelet er lukket. Placer den bærbare computer sagen på hovedet på dit arbejde overflade. Drej computeren, så den forreste kant vender mod dig . Tryk på batteriets udløserknap og trække batteriet ud af holderen i nederste venstre hjørne af den bærbare computer bund sag.
  2

  Med din stjerneskruetrækker , fjerne de to skruer fra modemet rum dækker i nederste venstre hjørne af den bærbare computer . Tag fat i trækfligen stikker ud fra modem -kort. Løft lige op på modemet til at afbryde det fra bundkortet , og fjern kortet fra den bærbare computer.
  3

  Find det optiske drev på højre side af den bærbare computer sag. Tag drevet adgang døren og dens skruer er placeret nær centrum af den bærbare computer sag. Tag fat i ansigtet af drevet, og træk den gennem rummet åbningen på højre side af den bærbare computer.
  4

  Fjern alle resterende skruer fra den bærbare bund. Anbring computeren med forsiden opad, og åbn displayet så langt som du kan. Tag fat i nederste kant af tastaturet , vip den opad og tag fladkabel strækker sig fra tastaturet til bundkortet. Løft tastaturet ud af den bærbare computer.
  5.

  Find hukommelsesmodulet i det nederste venstre hjørne af den tomme keyboard rum . Sprede klippene på hver side af modulet , vippe modulet opad på en 45 - graders vinkel og skub det ud af bundkortet stikkontakten.
  6

  Skru de to skruer fra harddisken beslag på den højre side af den bærbare computer i tastaturet rummet . Skub harddisken til venstre for at afbryde det fra bundkortet stikket. Løft harddisken ud af den bærbare computer og sæt den til side .
  7

  Træk skærmpanelet lukket, og drej den bærbare computer , så bagsiden vender mod dig . Fjern de to skruer fra mikrofonen på bagsiden panel. Løft forsigtigt mikrofonen dække off af bagpanelet. Det afslører også LCD videokablet.
  8

  Afbryd lydkabel fra mikrofonen enheden, og tag mikrofonen fra den bærbare computer . Brug dine fingre til at lirke ud af venstre og højre hængsel dækker fra den bærbare computer til at afsløre skærmhængslerne .
  9

  Fjern de to skruer fra hver hængsel. Afbryd vigtigste LCD kablet fra bundkortet , gribe hver ende af skærmen og forsigtigt løfte den ud af den bærbare base. Anbring skærmpanelet forsiden op på dit arbejde overflade.
  10

  Brug en flad skruetrækker til at lirke ud af fire gummi skruen dækker på displayet forreste plastik . Skru skruerne afsløret af gummi covers. Løft plastik dække off af skærmpanelet til at afsløre både LCD-skærmen og displayet panelets to hængsler .
  11

  Fjern enkelt skrue fra hver brækket display hængsel, og løft hængslerne off af panelet . Gentag demontering procedure i omvendt at erstatte de ødelagte hængsler og samle din bærbare computer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix A Dell Laptop Inspiron E1705 Baggrundslys 
  ·Hvordan at reparere en trådløs forbindelse til en bæ…
  ·Hvordan at reparere en bærbar Power Jack 
  ·Hvordan at reparere tasterne på en Dell bærbar comput…
  ·Hvordan at reparere en bærbar computer med nr. Picture…
  ·Hvordan at reparere en LAN-forbindelse til en bærbar 
  ·Sådan Fix stak nøgler på en bærbar tastatur 
  ·Sådan Fix Laptop Monitor Pixels 
  ·Sådan Fix pixelering på min laptop 
  ·Sådan Fix en bærbar tastatur At kortsluttet Fra Spill…
    Anbefalede Artikler
  ·Skridt til at fastsætte en langsom computer 
  ·Sådan Fix en Broken Laptop Screen 
  ·Hvordan kan man øge computerens hastighed med Windows …
  ·Sådan Slut en ekstern harddisk til 2 computere 
  ·Min Dell siger Unmountable Boot Volume 
  ·Hvad er Disk Defragmentering 
  ·Fejlfinding en computer Lock Up 
  ·Hvordan laver Selv afstand Med Excel 
  ·Sådan Gør vidoes køre hurtigere på en computer 
  ·Fujitsu Laptop Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com