| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en laptop, der har en meget mørk blå skærm med Nothing på det, når den tændes
  En meget mørk blå skærm på en bærbar computer , der ellers synes at være "on " er et tegn på, at baggrundsbelysningen på skærmen del af computer kan være brændt ud . Du kan teste dette ved skinnende en lommelygte på skærmen. Hvis du kan se dit skrivebord ikoner er baggrundsbelysningen udbrændt. Udskiftning af en dårlig baggrundsbelysning ikke er en gør-det- selv opgave , medmindre du er tryg ved at gøre sarte elektroniske reparationer og har design skemaer for din model i hånd. Din sikreste fremgangsmåde vil altid være at tage den bærbare computer til en professionel reparation depot. Der er én alternativ reparation mulighed tilgængelig, hvis du ikke er tryg ved at gøre kirurgi og en tur til værkstedet er ikke i dit budget. Udskift hele skærmen modulet sag og alle. Ting du skal
  Lommelygte
  Laptop skemaer planer
  stjerneskruetrækker , guldsmedens størrelse
  Replacement baggrundslys eller skærm enhed
  Vis Flere Instruktioner
  Doing Kirurgi Yourself
  < br > 1

  Fjern batteriet fra den bærbare computer . Med den bærbare computer model skemaer foran dig , kan du bruge den lille stjerneskruetrækker til at adskille skærmen fra den bærbare computer basen. Skemaer vil indikere hvordan man afsløre skærmens hængsler og gratis monitoren. Håndter skærmen forsigtigt , da det stadig vil være bundet til bunden af en gruppe af ledninger.
  2

  Fjern plastik tilfælde dækker "power bar" på den øverste del af den bærbare computer tastatur base. Der henvises til skemaer til at finde vejen til at frigive dette dæksel , og løft det af tastaturet. Du vil se en gruppe af fine tråde , der fører tilbage til skærmen. Tag dette kabel , så skærmen er nu fri fra basen.
  3

  Følg skemaer til at fjerne kabinettet dækker skærmen. Blive advaret, udformningen af ​​en bærbar computer skærm " under kølerhjelmen " er kompleks og delikat. Tving ikke noget. Må ikke eksperimentere . Tag hyppige fotografier af hver vellykket demontering tidspunkt, så du kan have nogle håb om at få det hele sammen igen korrekt .
  4

  Find den slanke fluorescerende baggrundsbelysning instrument bag glas lag af skærmen. Tag det fra de små kabel- beholdere og fjern det. Sæt friske baggrundslys stativ og tilslut den til kabelstikket .
  5.

  Gendan skærmen forsamling og kabinettet ved hjælp af Skema og din reference fotografier. Sæt skærmen tilbage i den bærbare computer base ved magten baren. Sæt ikke skærmen hængslerne til basen , før du har prøvet det ved at starte den bærbare computer. Hvis testen er vellykket , drej den bærbare computer og forbinde skærmen til basen på hængslerne.
  Alternative Reparation
  6

  Køb hele skærmbilledet -and- tilfælde samling til din laptop mærke og model. Mange intakte forsamlinger er tilgængelige online til rimelige priser. Du vil normalt betale lidt mindre for hele skærmbilledet -and -case enhed end du ville gøre for en professionel reparation på bare baggrundslyset alene, så dette kunne være et økonomisk alternativ for dig. Du kan spare endnu flere penge ved at købe som " brugt, men god" enhed , snarere end en ny enhed .
  7

  Fjern din gamle skærm efter det foregående afsnit er trin 1 til 3. .
  < br > 8.

  Plug den nye skærm - og -case enhed i den bærbare computer basen. Følg Skema og dine fotografier og tråd monitoren ledningerne gennem hængslet passerer. Gendan magt bar dæksel.
  9

  Test din udskiftning reparation ved opstart den bærbare computer. Hvis skærmen ser normal, slukke den bærbare computer og sæt den nye skærm til basen ved hængslerne. Gendan hængseldækslerne .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Laptop DVD-RW Drive Reparation Information 
  ·Sådan Reparation låget Luk Tænd for en Toshiba Tecra…
  ·Hvordan kan jeg ordne pletter på min laptop skærm 
  ·Hvordan at reparere en bærbar LCD-skærm 
  ·Sådan Fix HP bærbar computer Fejl Operating System Ca…
  ·Sådan Fix en bærbar Hvis det bliver vådt 
  ·Sådan Fix en Loose bærbar nøgle 
  ·Hvordan kan jeg løse baggrundslyset skærmen på en De…
  ·Kan du spore en Apple Laptop 
  ·Sådan Fix en Jerky Cursor på en frygtløs Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan finder du den ikoner Folder 
  ·Hvordan at slippe af det irriterende bip fra computeren…
  ·Sådan Find SATA-harddisk drivere til XPS 400 
  ·Sådan aktiveres cookies på min computer 
  ·Sådan Reparation Fejl & Lost Files 
  ·Sådan annulleres et udskriftsjob i Microsoft XP 
  ·Sådan installeres Verizon Fejl 1720 
  ·Sådan Set Default Avancerede søgemuligheder 
  ·Sådan Fix HTTP 404 fejl 
  ·Microsoft Online Crash Analysis 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com