| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Hvordan at reparere en Low baggrundslys på en bærbar
  Symptomer på en døende baggrundslys omfatter en rød nuance eller en skærm flimrer , der arbejder for et stykke så pludselig går dim . Det værste er, når skærmen lyser ikke på alle. Disse symptomer kan også indikere en brækket inverteren . Udskiftning af en inverter board er lettere end at erstatte en LCD baggrundsbelysning , fordi baggrundslyset er beliggende inden for skærmen , derfor vanskeligt at nå. Men så længe du har tålmodighed , nogle computer reparation erfaring og de ​​rigtige dele , reparere din bærbare computer LCD er mulig. Ting du skal
  Loddekolbe og loddetin
  Dele container
  LCD inverter ( specielt til din model laptop )
  LCD tilbage lys rør ( specielt til din bærbare computer)
  Små skruetrækkere < br > Krympeflex
  Afisoleringstang
  høj temp folie tape ( EMF afskærmning )
  Plastiktape
  Vis Flere Instruktioner
  LCD Inverter Udskiftning
  1

  Turn fra din bærbare computer , skal du afbryde vekselstrøm strømforsyningen og fjerne batteriet. Forebyggelse elektrisk er vigtig , når du udfører reparationer på din bærbare computer.
  2

  Find og fjern skruen dækker. Disse er normalt placeret nær hjørnerne af skærmkant og synes at være gummiklodser . Forsigtigt skræl dem ud og placere dem i dele , så de ikke går tabt. Dit dele container kan være en lille skål eller tomme pille flaske , dybest set noget , der forhindrer de små dele af din bærbare computer skærmen fra at gå mangler .
  3

  Brug af passende størrelse skruetrækker til at fjerne skruerne fra den bærbare skærmkant . Placer disse små skruer i din dele container.
  4

  Fjern plastik skærmkant . Start fra begge sider , og træk forsigtigt dækslet op . Det bør lukke bh'en nemt , men hvis du finder der er en vis modstand forsøge unsnapping det fra en anden side. Hvis det stadig er svært, omhyggeligt kontrollere at se, om du gik glip af en skrue i falsen .
  5.

  Find LCD inverter board . Dette er normalt under skærmen , eller i nogle tilfælde til højre på skærmen.
  6

  Skru skruerne , der fastgør inverter board til huset . Der er to ledninger fastgjort til omformeren bord med en hvid prop og en LCD bånd tilsluttet frekvensomformeren bord. Omhyggeligt afbryde begge disse.
  7

  Fastgør både LCD bånd stikket og stikket med to ledninger i den nye udskiftning inverter bord, skru derefter den nye inverter bestyrelse på plads igen.
  < Br > 8.

  Snap skærmkant tilbage på skærmen. Sæt skruerne fra skærmkant og skruen dækker .
  9

  tilbage batteriet til den bærbare computer, og tilslut vekselstrøm adapter. Tænd din bærbare computer for at se, om den nye inverter fastsatte LCD-skærmen.
  LCD Back Light Tube Replacement
  10

  Gentag trin et til fire af de tidligere afsnit om skærmkant fjernelse.
  11

  Tag de to hvide stik fra LCD inverter board .
  12

  Fjern skruerne , der fastgør skærmen til hængsel beslag . Der er normalt overalt fire til otte skruer omkring rammen på LCD-skærmen - fjerne dem alle
  13

  Afbryd de to kabler , der er knyttet til LCD-skærmen . . Omformeren kablet er sluttet til frekvensomformeren bord placeret enten under skærmen , ( fastgjort til rammen ) eller til højre på skærmen . Frekvensomformeren kablet er normalt en sort og en hvid tråd . Det andet kabel er den video kabel fastgjort til bagsiden af skærmen . Det er et fladkabel , så vær ekstra forsigtig, når du afmonterer den fra stikket , beskadige nogen del af det vil resultere i tomme sektioner på skærmen. For at afbryde , skal du frigøre kablet fra tilslutningsstikket . Fjern al tape , der kan fastgøre fladkablet til skærmen
  14

  Placer skærmen fladt på sit ansigt foran dig, så bunden af ​​skærmen er tættest på dig . Fjern forsigtigt folien tapen fra bagsiden af skærmen. Fjern eventuelle andre bånd du finder langs den nederste kant af skærmen så godt. Dette vil afsløre ryggen pære metalhus . Fjernelse af tape kan også afsløre flere skruer , som også kræver fjernelse. Der kan også være tape fra siderne af skærmen, der får brug for fjernelse så godt.
  15

  Fjern metaldelen fra bunden af ​​LCD-skærmen. I de fleste tilfælde del skal glide .
  16

  Lås ledninger fastgjort til samlingen . Der er to ledninger fastgjort til pærehu holdes på plads af en lås . Du skal blot løsne låsen fra forsamlingen. Træk ikke ledningerne. Når låsen er fjernet , forsigtigt fri ledningerne fra forsamlingen.
  17

  Fjern ryggen pære kabinet og samling fra bunden af ​​LCD-skærmen. Det bør være en tynd , lang metaldel .
  18

  Træk silikone ender den gamle pære til at afsløre de punkter, hvor ledningerne er loddet til pæren. De- lodde ledningerne fra den gamle pære . Prøv ikke at ødelægge silikone ender. Brug dem med den nye pære.
  19

  Lod ledningsnettet ( de to ledninger ) til det nye back pære. Bagsiden pære er meget skrøbelig . Brug krympeflex til at dække enderne af ryggen lys og ledninger , og skub derefter silikone ender tilbage på plads og udskifte pæren i kabinettet eller samling .
  20

  Saml LCD-skærmen. Følg disse retninger i omvendt at sikre at du udskifte alle dele korrekt. Det kan være nødvendigt at udskifte den gamle bånd med nye bånd. Når alt er sat sammen igen , tilslutte din bærbare computer og tænde den for at se, om din reparation job var vellykket.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en bærbar DVD-drev 
  ·Sådan Fix Recovery D på en bærbar 
  ·Sådan reparere en HP bærbar DC Jack 
  ·Sådan Fix Windows Vista Det vil ikke starte op på en …
  ·Hvordan at reparere en bærbar Alienware DC Jack 
  ·Hvordan du aktiverer touchpad'en på en Sony Vaio 
  ·Sådan Fix en Laptop Screen i dvale når det lukker 
  ·Hvordan at reparere en bærbar USB-port 
  ·Sådan Reparation Space Bar på en bærbar 
  ·Sådan Fix en Upside Down Laptop monitorskærmen 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop My Computer Fra Buffering Når du spiller m…
  ·Sådan Fix Dead Pixels på en Toshiba bærbar 
  ·Hvorfor er min computer er langsom på Start Up 
  ·Sådan bruges en On -Screen Key Test 
  ·Fejlfinding en Screen Saver 
  ·Hvordan at slippe af Shoppingbho.dll 
  ·Sådan Konverter kassettebånd til MP3 Free Software 
  ·Sådan at se om nogen udspionerer din computer 
  ·Sådan Transfer fra en harddisk på en Dead Computer 
  ·Sådan fjernes XP Solfangernødstop Threat Virus Freewa…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com