| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Fix en bærbar Fanget i en Opstart Loop
    " . Opstart " Hver laptop, hvorvidt en PC, Mac eller Unix /Linux maskine , går gennem det, der kaldes Når først startet, den bærbare computer går gennem en række tests for at sikre, at dens hardware er i drift. Derudover er specifikke oplysninger operativsystemet indlæst , med slutresultatet er en computer, der er klar til brug . Den lejlighed en bærbar computer kan sidde fast i en opstart løkke , hvor der i boot-up er det starter forfra uden at færdiggøre hele processen. Der er en række grunde til dette kan forekomme. Instruktioner
    1

    Check for at se, om der er nogen nøgler fast /deprimeret. Hvis det er tilfældet , skal du bruge en papirclips , og sæt den under nøglen og forsigtigt lirke den ende, der sidder fast . Sørg for, at bærbare computer er slukket , før du forsøger dette.
    2

    Observer , hvor boot processen slutter og begynder forfra. I de fleste tilfælde vil dette give en indikation , hvor problemet opstår. Hvis den bærbare computer genstarter tidligt i processen , for eksempel når det registrerer harddisken , chancerne er godt det er en hardware problem. Hvis genstart sker længere henne i processen, ligesom når det er ved indlæsning af operativsystem filer, kan der være et problem med et operativsystem .
    3

    Boot i fejlsikret tilstand , eller operativsystemet ækvivalent . Windows , Unix /Linux og Mac operativsystemer har en tilstand, der vil indlæse minimum software for at starte. Dette er en standard tilgang til fejlfinding , da det kun understøtter minimale hardware er nødvendige for at fuldføre boot i operativsystemet . Når du er logget ind på computeren, kan enhedsdrivere blive opdateret , software fjernet og så fremdeles.

    For at starte op i fejlsikret tilstand i Windows , ramte " F8 "-tasten , når computeren først starter op for at få en undermenu . Derfra vælger en boot mulighed. Mange vælger " fejlsikret tilstand med kommandoprompt ", da dette vil gå linje for linje gennem opstartsprocessen, så du kan isolere hvor problemet kunne være.

    For at starte op i et andet løb niveau Unix /Linux , er det afhænger af den version af Unix /Linux, men de fleste har mulighed for en " recovery mode ". Under boot ramte "Esc " eller "E "-tasten og vælge den tilstand passende som "drop til root shell ", osv. Hvis du har mulighed for at komme ind i kommando shell , indgå køre niveau 1 ( single user mode ) ved at skrive " init 1. . "

    For at starte i fejlsikret opstart på en Macintosh laptop, hold " Shift" nede, mens den starter op . Dette tvinger en disk check og belastninger minimal software i bestræbelserne på at fuldføre boot-processen , ligesom den anden operativsystems "sikre tilstande ".
    4

    Kontroller at se , om din bærbare computer er overophedet. Laptops har en større sandsynlighed for overophedning end desktops. Enten røre den bærbare eller downloade et program som f.eks MobileMeter kontrolleres laptop temperatur. Hvis det kører varm , så prøv at bruge dåse luft til at rydde ud af ventilationskanaler , osv. Også , hæve bærbare computer ud af sin hvileflade giver større luftgennemstrømning ind og ud af den bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Skærmposition på en Dell bærbar 
    ·Hvordan løser jeg dem , hvis min Laptop Keys Keep Fall…
    ·Sådan Reparation D Partition i en Gateway Laptop 
    ·Sådan Fix en inficeret bærbar 
    ·Hvordan kan jeg Fix My HD Laptop , der mangler operativ…
    ·Sådan Fix en Run DLL Error på min laptop 
    ·Sådan Fix Laptop Kombination kabellåse 
    ·Hvordan jeg reparere en manglende nøgle på en Dell Op…
    ·Sådan Fix en HP bærbar tastatur 
    ·Sådan Fix en bærbar kabellås 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver en rapport Problem Side 
    ·Hvordan man laver en startdiskette til Win XP 
    ·Fejlfinding en bærbar CD-drev 
    ·Sådan Fix CPU'en 100 procent 
    ·Sådan tilføjes en signatur til Adobe Reader 8 
    ·Sådan Slet Registry 
    ·Fejlfinding HP Photosmart printere 
    ·Sådan får du adgang Skjulte mapper 
    ·Diskoprydning & Defrag vil ikke køre 
    ·Sådan Reparation Broken Laptop Keys 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com