| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Reparation en Acer 5100 bærbar Modem
  Acer 5100 laptop dial- up modem er indbygget i bundkortet. Hvis det er beskadiget, den eneste måde at løse det er at udskifte bundkortet , en relativt dyre del . Hvis problemet er den trådløse modem , men derefter fjernelse og udskiftning er mindre omkostningskrævende. For at undgå komplicerede afmontering processer i fastsættelsen nogen af ​​disse spørgsmål , vil en nemmere løsning være at købe en trådløs USB , dial- up eller Ethernet- udvidelseskort. Ting du skal
  Wireless modem card
  Ny bundkort
  Sæt præcision skruetrækkere
  USB ekspansion modemkort
  Vis Flere Instruktioner
  Udskift Wireless Modem eller bundkort med Dial - up Modem
  1

  Kobl computeren fra stikkontakten og fjerne batteriet. Dette vil forhindre din kortslutte den bærbare computer.
  2

  Vend den bærbare computer , så bunden vender opad , og fjern alle skruer du ser fra bunden plastik forsamling. Løft plast omfatter ud og finder det trådløse modem -kort. Dette vil være en rektangulær kredsløbskort med ledninger kommer fra det . Skub slot håndtagene lidt udad . Kortet vil poppe ud på en 45 - graders vinkel. Fjern kortet med fingrene og træk ledningerne fra terminalerne . Erstatte det trådløse modem -kort med et nyt , hvis det er det modem , der svigter . Saml computeren , hvis denne udskiftning løser problemet.

  Fortsæt til næste trin for bundkort og integreret dial-up modem erstatning.
  3

  Fjern RAM i samme måde du har fjernet det trådløse kort . Skub harddisken forsamling, hvis harddisken er placeret i bunden af ​​den bærbare computer. Ellers skal du skubbe enheden ud fra siden af den bærbare computer efter fjernelse af skrue, der holder det på plads. Tag cd /dvd -enhed fra siden af computeren efter fjernelse af skruen, der holder den på plads fra bunden af ​​den bærbare computer.
  4

  Vend computeren med højre side opad , men så den bageste er mod dig . Fjern den skrue , der holder sort plast hængsler på plads. Sæt den flade kant af en præcision skruetrækker i sømmen af plast hængsel og løft forsigtigt hængslerne indtil de løsnes .
  5.

  Vend computeren , så den vender dig og åbner skærmen så langt som det vil go . Fortsætte med at trække op plasthængsler indtil strømmen pladen er fjernet. Frigør de skruer, der ligger under den plade, der holder tastaturet på plads . Fjern tastaturet og en skrue nedenunder holde varme dræn . Tag køleplade også. Fjern de skruer, der holder skærmen til den indvendige metalhængsler og forsigtigt løft skærmmodulet. Afbryd displayet kabler fra bundkortet.
  6

  Sæt den flade kant af en præcision skruetrækker i sømmen af bunden og øverste plastik dæksler. Start i et hjørne og forsigtigt lirke sømmene hinanden løsne den nederste plastik fra øverste plast. Fjern de skruer, du ser holder bundkortet til bunden plastik , og løft bundkortet fra hjørnerne . Tag det fra bunden forsamling. Udskift med et nyt bundkort og integreret dial- up modem. Udskift alle dele, du har fjernet i den modsatte , hvorfra du afmonterede .
  Ekstern USB Modem
  7

  Find en ledig USB-port på computeren. Hvis alle porte er optaget af andre enheder , kan du bruge en USB-hub med yderligere 4-5 USB-porte.
  8

  Tænd din bærbare computer og indsætte installations -cd , du har modtaget med modemet kortet i DVD /CD afspiller bakken. Vent til installationsguiden til at starte automatisk. Følg instruktionerne på skærmen for at installere enheden. Input personlige oplysninger , når det kræves , og klik på " Næste". Sæt det nye USB-modem -kort, hvis installationsguiden beder om det. Klik på " Finish" , når føreren installationen er færdig . Sæt kortet i en ledig USB -port, hvis det ikke tidligere var påkrævet.
  9

  Genstart den bærbare computer og tilslut dial- up modem til telefonen stikkontakt ved hjælp af en telefon dial- up snor , som ser som en almindelig telefonforbindelse ledningen.
  10

  Konfigurer din dial- up forbindelse følge din Internet udbyders anvisninger , hvis du bruger dial -up.
  ekstern USB Network eller Wireless Card
  11

  Indsæt den cd, der fulgte med det eksterne netværk LAN eller trådløst modem kort i DVD /CD -enhed. Følg instruktionerne på skærmen , og sæt kortet når du bliver bedt om det. Download og gem driverne fra producentens hjemmeside, hvis du ikke har den driver -cd. Klik på ikonet to gange for at starte installationen og følg vejledningen på skærmen .
  12

  indsætte kortet i en ledig USB -port på computeren, hvis du ikke var bedt om det af installationsprogrammet . < br >
  13

  Vent på kortet for at blive opdaget . Konfigurer det trådløse kort ved hjælp af Windows trådløse ikonet på proceslinjen.
  14

  Slut den ene ende af et Ethernet-kabel i kortet, hvis du har valgt at installere et netværkskort , og indsæt den anden ende i din Internet modem.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan til at reparere bundkort på en bærbar 
  ·Hvordan at reparere en flosset bærbar Cord 
  ·Sådan Fix Windows Vista Det vil ikke starte op på en …
  ·Sådan Fix en bærbar Når det fryser op 
  ·Sådan Fix en Toshiba bærbar skærm, der ikke vil komm…
  ·Sådan Fix Broken Glass på en Toshiba bærbar 
  ·Sådan Fix forkerte Keyboard Tegn på en bærbar 
  ·Sådan Fix en HP dv9000 bærbar fra Running Hot 
  ·Sådan Fix en Toshiba bærbar 
  ·Sådan Fix en bærbar tastatur At kortsluttet Fra Spill…
    Anbefalede Artikler
  ·Dell Computer startproblemer 
  ·Sådan Fix Kodede Breve om Laptop Keyboard 
  ·Sådan Udskift en Touchpad på en bærbar 
  ·Jeg har en bot på min pc 
  ·Sådan udskriver konvolutter på en printer 
  ·Fejlfinding Tips til en Slow Laptop 
  ·Er min computer Påvirket af Spyware 
  ·Sådan fjernes en Win32/Virut Virus 
  ·Sådan bruges SmitFraud Removal 
  ·Sådan Upload en ISO fil med en FTP-klient til en PS2 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com