| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Hvordan at reparere en strømforsyning i en Dell bærbar
  Når du har brug for at reparere strømforsyningen i en Dell bærbar computer, skal du reparere DC-stikket . I de fleste tilfælde er det en reparation , når den bærbare computer ikke tændes, når sluttet til stikkontakten , men gør , når batteriet er opladet, eller når du har intermitterende strøm til maskinen . Hvis du hele tiden er nødt til at vrikke strømtilslutningen på bagsiden af den bærbare computer , skal du udskifte strømforsyningen . Ting du har brug
  Dell DC stik
  Set af præcision skruetrækkere
  Loddekolbe
  Tinsuger Gammelt tandbørste
  Sprit
  Vis Flere Instruktioner
  Adskillelse
  1

  Afbryd den bærbare computer fra stikkontakten og afbryd alle eksterne enheder eller andre kabler fra den bærbare computer. Vend den bærbare computer over , fjerne batteriet og fjerne alle de skruer fra bunden af ​​den bærbare computer. Opbevar dem i små kopper , så du kan udskifte dem let. Fjern plastik covers , RAM og Wi -Fi -kort . Vend computeren til side og glider ud CD /DVD -enheden.
  2

  Vend den bærbare computer tilbage over face- up , men placere bagenden af ​​maskinen mod dig . Fjern skruerne fra plastik hængsler med den flade kant af en præcision skruetrækker. Face computerens front til dig , og åbn skærmen så langt tilbage som det vil gå . Træk plastik skærm hængsler og vedlagte plast power knap indtil frontpladen kommer fra. Se i manualen til computeren for at sikre magten plade til din model er fjernet på denne måde. Nogle magt plader ikke kræver, at du løfte plasthængsler men blot pladen over tastaturet.
  3

  Fjern de skruer , der holder tastaturet og løft tastaturet fra de øverste hjørner . Løft datakabel håndtaget omkring 1 millimeter. Dette håndtag ikke kommer ud bare hæver at låse datakabel. Træk kablet ud, og fjern tastaturet .
  4

  Find den side bay for harddisken. Dette vil være et rektangulært plastic dækslet på siden . Fjern den skrue , der holder dækslet fra undersiden af ​​bærbare computer, hvis du ikke allerede har. Skub harddisken forsamling ud og sæt den til side .
  5.

  Fjern de skruer, der holder de indvendige hængsler til den bærbare computer og afbryde skærmen stik. Placer skærmen til side . Vend bundlæder på alle sider , og fjern eventuelle skruer, som du finder.
  6

  Indsæt den flade kant af en præcision skruetrækker i sømmen af plastik top og bund cover af bunden forsamling. Lirke plast hinanden blidt starter ved det ene hjørne. Du vil høre de indvendige plastklemmer begynder at åbne . Afbryd touchpad kablet fra bundkortet og sæt den øverste plastik samling væk. Fjern de skruer, der holder heatsink til processoren . Sæt kølepladen side. Fjern skruerne fra bundkortet, der holder den til bunden plast.
  Power Jack Reparation
  7

  Vend den bærbare computer bundkort i bunden op på dit arbejde overflade med DC -stik foran dig . Tilføj ny frisk loddetin til alle tre kontakter, der holder DC- stikket. Dette gør den gamle lodde bliver løse og gør det let at fjerne . Som du opvarme en kontakt , skal du fjerne lodde ved hjælp af en Tinsugere . Gør det samme med de to andre kontakter. Fjern så meget loddetin som du kan.
  8

  Placer din tommel- og tredje finger på stikket og vrikke den frem og tilbage for at begynde at fjerne det. Det kan ikke komme ud på den første gang. Varm kontakterne igen med loddekolben og fortsætte med at vrikke stikket , indtil det kommer ud .
  9

  Fjern gammelt flux fra terminalerne ved hjælp af en tandbørste dyppet i alkohol. Forsigtigt børste væk fluxen fra terminalerne alene.
  10

  Udskift det gamle strømforsyning DC stik med en ny jack lavet til din Dell -model. Du kan købe disse på lokale computer butik eller en online computer butik gerne Geeks , New Egg eller eBay (se Resources. )
  11

  Placer den nye stikket på et foldet klud på bordet med benene opad. Placer bundkortet på hovedet ned over stikket og lade jack terminalerne til at indsætte i bundkortet. Lodning stikket på denne måde vil sikre et godt pin -forbindelse. Anvend frisk loddetin til alle strømstikket terminalerne på denne side af bundkortet. Vend bundkortet over og loddes til denne side af terminalerne. Lad lodde tørre og returnere bundkort i sin korrekte position til den bærbare computer . Refasten til bunden plast og erstatte alle andre dele i omvendt rækkefølge, som du tog det fra hinanden.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Compaq F500 Laptop Batteri Reparation 
  ·Sådan Fix en bærbar Problem: Tastatur & mus Stop Arbe…
  ·Sådan Fix Laptop Kombination kabellåse 
  ·Sådan Fix en trådløs forbindelse på en Dell bærbar…
  ·Sådan Reparation nøgler, pop off din laptop 
  ·Sådan Fix en Toshiba bærbar skærm, der ikke vil komm…
  ·Hvordan til at reparere Belægninger på en bærbar Tou…
  ·Sådan Reparation en AST bærbar Part 
  ·Hvordan løser jeg dem , hvis min Laptop Keys Keep Fall…
  ·Sådan Fix overfladen af ​​en mus til en Dell bærbar 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan nulstilles en Mikrotik RB433 
  ·Sådan Find & Fjern en virus fra en PC 
  ·Sådan fjernes en Global.exe Virus 
  ·Sådan Fix My PC Online Gratis 
  ·Hvad er unicows.dll 
  ·Sådan fjernes en Legacy Audio Driver 
  ·Problemer med en HID driver 
  ·Sådan Fix en 1316 Network Fejl 
  ·Min Dell Latitude viser ikke Volume Change 
  ·Sådan Stop Agent.exe 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com