| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Reparation DC Input på en bærbar
  En brækket DC strømstikket på en bærbar computer er fælles. Skaden kan opstå, når nogen falder over ledningen , mens den er sluttet til den bærbare computer. Den kraft af ledningen bliver flået ud af stikket bryder stikket. Du kan sende den til en reparation service til at have en ny jack installeret, men det kan koste et par hundrede dollars , ofte mere end den bærbare computer er værd. Hvis du ved, hvordan man bruger en skruetrækker og en loddekolbe , kan du erstatte donkraften selv. Ting du har brug
  Phillips og flade skruetrækkere
  Loddekolbe og loddetin
  Tinsuger
  Elektrostatisk håndled band
  Replacement DC strømstik
  Vis Flere Instruktioner < br >
  1

  Læg din bærbare computer med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet. Sørg ingen optiske diske er i drevet , og ingen kort er i hukommelseskortlæseren .
  2

  Fjern harddisken , hukommelse, trådløse kort og optiske drev fra den bærbare computer . Typisk vil der være plastkabinetter holdes på plads af et par skruer i alle disse komponenter. Fjern dækslerne. For at fjerne memory sticks , sprede fastholde låse og skub pindene ud af kontakterne. Det trådløse kort fjernes på samme måde. Harddisken og optisk drev er typisk gled væk fra den bærbare computer og løftes ud . Derefter fjerne eventuelle skruer fra bunden af ​​den bærbare computer.
  3

  Vend den bærbare computer over og åbne skærmpanelet .. Fjern tastaturet ved at fjerne sikring strimlen fra toppen af ​​tastaturet . Det kan løfte ret off , eller du måske nødt til at lirke det op med en flad skruetrækker . Fjern eventuelle skruer eller slippe eventuelle låsetapperne holder tastaturet på plads. Løft tastaturet og afmontere det fra bundkortet.
  4

  Fjern alle kabler kører fra topdækslet af den bærbare computer til bundkortet , herunder displaypanelet kablet. Træk den trådløse antennekablerne gennem hullet i bundkortet. Fjern eventuelle skruer, der holder skærmpanelet på plads. Løft skærmpanelet lige op for at fjerne det. Fjern eventuelle skruer, der holder topdækslet på plads, og fjern det.
  5.

  Fjern eventuelle resterende kabler fra bundkortet. Fjern alle komponenter stadig er fastgjort til bundkortet. For at fjerne CPU, fjern eventuelle skruer, som holder køleenheden på plads, og fjerne det. Vend låsearmen , eller drej låseskruen , på CPU for at låse den , og løft den lige op. Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på plads, og løft bundkortet ud af den bærbare computer.
  6

  Fjern det gamle strømstik . DC strømstikket er typisk i ryggen højre eller venstre hjørne af bundkortet . Når du finder den donkraft , drej bundkortet over. Unsolder stikket fra brættet. Opvarm din loddekolbe . Når det er varmt , smelte lodde på strømstikket kontaktpunkter på undersiden af ​​bundkortet. Brug Tinsugere at suge op den smeltede loddetin. Når lodde er blevet fjernet , forsigtigt vrikke strømstik , indtil det kommer fri . Brug blide kraft at undgå at beskadige bundkortet.
  7

  Påfør et tyndt lag af loddetin omkring strømstikket kontakt huller på bundkortet. Skub den nye strømstik ind i hullerne på tavlen. Vend bundkortet over og loddes kontaktpunkterne til at holde stik på bundkortet . Når lodde tørrer, vende den tidligere trin at samle den bærbare computer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en bærbar Power Adapter 
  ·Sådan Fix Laptop Driftsstøj 
  ·Sådan Reparation hængslerne på Dell Laptops 
  ·Sådan Fix et modem på en bærbar 
  ·Sådan Fix Laptop nøgler, der vil ikke skrive 
  ·Sådan Fix kontrasten på en Dell bærbar 
  ·Sådan Fix en Wet Laptop 
  ·Sådan Fix en Averatec AV3715 - ED1 Laptop 
  ·Sådan Reparation en Acer Travelmate 2201 Laptop 
  ·Hvordan at reparere en strømforsyning i en Dell bærba…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes slettede filer i Windows XP 
  ·Sådan Fix en bærbar Koaksialkabel 
  ·Hvordan at slippe af Netflix Popup 
  ·Sådan Send 5GB filer 
  ·Hvordan finder man en virkelig Free Registry Cleaner ti…
  ·Sådan fjerner du manuelt en virus Alert fra systembakk…
  ·Sådan forhindres Java Opgraderinger 
  ·Sådan gendannes drivere på min laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding Dokumenter på VMWare 
  ·Sådan Konverter OpenMG Audio 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com