| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan reparere en HP bærbar Jack
    En desværre fælles begivenhed for laptop ejere det falder over din bærbare strømkabel rive ledningen ud af den bærbare computer stikket. Dette kan have den drastiske konsekvens af at bryde din strømstik . Den kraft af at rive ledningen ud af stikket bryder stikket tilslutning med bundkortet . Uden en fungerende strømstik , kan du ikke oplade din bærbare computer batteri. Ejerens af HP laptops over for dette problem kan reparere stikket selv. Husk på alle HP bærbare computere er en smule anderledes , så instruktionerne i denne vejledning er generelle tips. Der henvises til din specifikke laptop service manual for mere specifikke instruktioner. Ting du har brug
    Phillips og fladt hoved skruetrækkere
    Loddekolbe og loddetin
    Tinsuger
    Replacement strømstikket
    Elektrostatisk håndled band
    papirclips
    Termisk fedt

    Vis Flere Instruktioner
    1

    Lay din HP bærbar med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet. Fjern skruerne eventuelle aftagelige paneler på bunden af den bærbare computer på plads. Fjern dækslerne.
    2

    Fjern harddisken , hukommelse og trådløse kort. Typisk harddisken kan fjernes ved at skubbe det på ydersiden af ​​den bærbare computer og trække den ud af harddiskpladsen . Memory sticks kan fjernes ved at sprede låsene på siderne af pinden og trække pindene ud af kontakterne. Det trådløse kort, kan blive fastlåst af låsene eller en enkelt skrue. Sørg for at frakoble de trådløse antennekablerne fra det trådløse kort , før du fjerner den.
    3

    Fjern det optiske drev . På de fleste HP bærbare computere er det optiske drev holdt på plads af en enkelt skrue . Fjern skruen og skub drevet ud af den bærbare computer basen. På visse modeller skal du skubbe en papirclips ind i disk bakken release hul til at skubbe disken bakken. Grib bakken, og bruge det til at skubbe drevet ud af basen.
    4

    Fjern de resterende skruer fra bunden og siderne af den bærbare computer. Typisk vil der være omkring 15 , men antallet vil variere baseret på den model af laptop . Vend den bærbare computer over og åbne skærmpanelet.
    5.

    Fjern tastaturet og bezel. Typisk vil du nødt til at bruge en flad skruetrækker til at lirke op tastaturet ringen , som ligger langs tastaturet. Når ringen er fjernet , fjern eventuelle skruer, der holder tastaturet på plads . Løft tastaturet op og frakoble tastaturet kablet fra bundkortet .
    6

    Fjern eventuelle skruer, der holder skærmpanelet på plads. Afbryd skærmpanelet fra bundkortet , og løft den lige op for at fjerne det.
    7

    Fjern eventuelle skruer, der holder topdækslet på plads. Lirke topdækslet ud af den bærbare computer basen , begyndende med ryggen. Sørg for at frakoble touchpad kabel og eventuelle andre kabler, der forbinder topdækslet til bundkortet.
    8

    Fjern alle komponenter der er knyttet til bundkortet. Dette vil variere meget afhængigt af dine specifikke HP , men på et minimum din bliver nødt til at fjerne en USB-kortet , højttaler montage og modem bord. Blot afbryde kablerne løber fra komponenterne til bundkortet og fjern eventuelle skruer, der holder komponenterne på plads. Løft komponenterne op for at fjerne dem.
    9

    Fjern køler og CPU. Køleenheden vil typisk bestå af en ventilator og køleplade holdes på plads af et par skruer . Afbryd fan kablet fra bundkortet og fjern skruerne . Løft kølemaskinen lige op for at fjerne det. CPU'en kan fjernes ved at vippe håndtaget eller dreje låseskruen mod uret og løfte den op og ud af soklen.
    10

    Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på plads. Løft bundkortet op på højrekanten og skub det ud af den bærbare computer basen. Find strømstikket , typisk i det bageste hjørne af brættet .
    11

    Brug din loddekolbe at varme op lodde holder strømstikket på plads. Varm lodde på undersiden af bundkortet . Brug din desolder pumpe til at fjerne den gamle loddetin. Træk forsigtigt din gamle strømstikket ud af bundkortet .
    12

    Coat ydersiden af ​​strømstikket hullerne på bundkortet med et tyndt lag af loddetin. Skub den nye strømstik i hullerne . Lod kontakterne på undersiden af ​​bundkortet og lade loddetin til tørre.
    13

    Saml din HP bærbar ved at vende de foregående trin . Sørg for at anvende et tyndt lag af termisk fedt på toppen af ​​din CPU , før genmonteres kølemaskine.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Mangel i en bærbar computer 
    ·Sådan Fix DVALETILSTAND Problemer i en Dell bærbar 
    ·Sådan Fix Stuck piletasterne på min Dell Inspiron 150…
    ·Sådan Fix Ridser på en bærbar 
    ·Sådan Fix en Sideways Laptop Screen 
    ·Sådan Fix en Dell bærbar der holder Genstart Itself 
    ·Sådan Fix en Blank skærm på en Dell bærbar 
    ·Sådan Fix en bærbar mus der virker ikke Rul 
    ·Sådan Fix en stak nøgle på en bærbar 
    ·Sådan Fix en bærbar computer, vil ikke gendanne en pr…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor Winlogon.exe forbindelse til internettet 
    ·Sådan fjernes Adobe Photo Downloader fra systembakken 
    ·Hvad er fordelene ved en computer serviceaftale 
    ·Sådan Konverter iTunes sange til en MP3 for E -mail 
    ·Sådan Speed ​​Up Your Computer For Free 
    ·Sådan slettes en Windows Service Registry 
    ·Sådan får til Rescue partition på en Dell Inspion 94…
    ·Sådan Fix LoJack til PC Når det Installerer mere end …
    ·Hvorledes kan man løse startup fejl på Mac 
    ·Sådan foretages fejlfinding Remote installation af sof…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com