| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en langsom Toshiba Laptop
  Toshiba laptops er ikke i sig selv langsomme computere og oftere end ikke en langsom computer er forårsaget af en software i stedet for en hardware problem. Computere forsumpe ved at køre alt for mange processer på en gang, at have oplysningerne på harddisken gemt i forskellige dele af disken ( fragmenteret ), og computer-virus , orm eller spion ware skadedyrsangreb. Selvfølgelig en computer undertiden blot ikke har hardware til at køre visse programmer eller vil få en hardware problem , der skal fastsættes. Ting du skal
  Trykluft
  Skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  Diskoprydning
  1

  Klik på "Start /Alle programmer /Tilbehør /Systemværktøjer /Diskoprydning "for at åbne programmet Diskoprydning .
  2

  Vælg den harddisk, du ønsker at rydde op, hvis du har mere end én harddisk , og klik derefter på " Ok " for at komme i gang. < br >
  3

  Vent værktøjet Diskoprydning til at beregne, hvor meget plads det vil være i stand til at spare ved at komprimere dine filer. Komprimere filerne på din harddisk vil åbne plads , som til gengæld hjælper din computer adgang til information hurtigere.
  4

  Klik på " Flere indstillinger " fanen på " Diskoprydning " vindue, der vises , og klik derefter på på " Clean Up "-knappen i "Windows Components " sektionen. Dette vil tillade dig at vælge, hvad Windows-komponenter , du vil deaktivere . Deaktivering Windows-komponenter vil gøre din computer -software ved at mindske de programmer, der kører.
  5.

  Klik på " Clean Up "-knappen i "Installed Programs " sektionen. Dette vil tillade dig at vælge, hvad edb-programmer , du ikke længere ønsker at have installeret på din computer og afinstallere dem . Afinstaller programmer, der ikke har været brugt i lang tid såsom gamle videospil til at fremskynde din Toshiba bærbar .
  6

  Klik på " Clean Up "-knappen med " Systemgendannelse " sektionen. Dette vil slette alle, men den seneste af dine backup filer , så du ikke har ubrugelige backup-filer optage plads og bremse din bærbare computer.
  7.

  Klik på " Diskoprydning " fanen og derefter vælge alle filerne fra " filer til sletning " sektion, som du vil slette. Dette vil slette alle disse filer fra din computer gør din computer hurtigere ved at frigøre plads i hukommelsen. Klik på "Ok " for at slette filer og exit Diskoprydning.
  Fan
  8

  Blæs trykluft fra trykluft kan i Fan slidser i bunden og side af Toshiba laptop at klare det af støv. En støvet, beskidt fan vil forårsage hastighed spørgsmål på din Toshiba bærbar .
  9

  Sluk for computeren , fjerne batteriet og alle eksterne enheder , og derefter skrue alle skruer der har et tastatur billede på det .
  10

  Fjern tastaturet fra din Toshiba bærbar og på den inderste , øvre , venstre hjørne på den side af skærmen , vil du se blæseren.
  11 < p> Blæs trykluft ind i ventilatoren at rydde støv og derefter udskifte tastaturet skruer , batteri , eksterne enheder og magt for computeren igen .
  Processer
  12 < p > Tryk på "Ctrl ", " Alt" og "Slet " nøgler på din Toshiba bærbar tastatur samtidigt og derefter vælge "Start Task manager".
  13

  Klik på " Processer"-fanen og tage opgørelse over alle de processer, der kører på din computer .
  14

  Højreklik på hver enkelt proces med dit brugernavn til højre for den proces navn og derefter vælge " Afslut proces". Afslut ikke processer, som er afgørende for din computer kører ordentligt , såsom Explore.exe eller processer, der ikke har dit brugernavn til højre for den proces navn.
  15

  Genstart computeren , hvis du ender en vital proces.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en bærbar CD-drev , der ikke virker 
  ·Hvordan at reparere en bærbar USB-port 
  ·Sådan Fix Video Connector i en bærbar 
  ·Sådan Fix My Wireless på min Acer Laptop 
  ·Laptop Reparation Tutorial 
  ·Sådan Fix en Broken Laptop oplader 
  ·Sådan Fix batteriet knap på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Fix en ukendt enhed i en Device Manager på en H…
  ·Sådan Fix en DVD drev, når den spinder Too Fast på e…
  ·Sådan Reparation Trådløst internet på din Vista Lap…
    Anbefalede Artikler
  ·Min XP vil ikke starte fra en cd eller en diskette 
  ·Sådan Konverter MP3 filer til Nokia ringetoner 
  ·Sådan Udskift en CMOS batteri G35 AV600 
  ·Sådan installeres Visual Basic Script 
  ·Min HP Pavilion DV5 er langsom 
  ·Sådan indstilles CMOS Clock i en Toshiba Notebook 
  ·Dell D600 starter ikke efter standby -tilstand 
  ·Sådan gendannes en Erstattet Word-dokument 
  ·Sådan Beregn Electrical Load 
  ·Sådan foretages fejlfinding i Lexmark 4200 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com