| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Atheros Adapter Driver til en bærbar
  Atheros Communications udvikler produkter relateret til netværk og trådløs kommunikation , herunder netværkskort findes i mange bærbare computere. Hvis din Atheros adapter ophører med at arbejde , du har systemer i din Windows -baseret computer , der vil hjælpe dig med at løse adapter, så din kommunikation vil køre problemfrit igen. Din computer vil søge efter opdaterede drivere og hjælpe dig hente og installere en arbejdsgruppe driver. Hvis du ikke er i stand til at downloade en ny driver via Windows enhedshåndtering som anvist , kan du besøge din computer producentens hjemmeside og bruge deres supportsider for at finde den rigtige driver . Ting du skal
  USB-drev
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Klik på "Start " og derefter "Control Panel. " I øverste højre hjørne af kontrolpanelet vinduet , klik på " Small Icon View" for at afsløre de enkelte valg inden panelet.
  2

  klik på " Enhedshåndtering".
  3 < p> Klik på den lille trekant eller en pil ved siden af ​​" Modemer " og " Netværksadaptere " for at udvide disse to menuer. Find din Atheros enhed under en af ​​disse menuer. Bemærk, at enheden ikke er førerens selv, vil blive opført.
  4

  Klik på fanen "Generelt" , og klik derefter på " fejlfinding ", hvis denne indstilling er tilgængelig , og følg vejledningen på skærmen fastsætte softwaren. Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig , eller du har fulgt vejledningen på skærmen og de ikke løser problemet, skal du klikke på fanen "Driver" .
  5.

  Klik på " Opdater driver" at give din computer til søge efter opdaterede drivere på internettet. Hvis Atheros driver påvirker din primære forbindelse til internettet , skal du bruge en kablet Ethernet eller dial- up forbindelse , at føreren ikke påvirker . Følg anvisningerne på skærmen for at opdatere og lave din Atheros driver. Hvis du ikke kan tilslutte din bærbare computer til internettet, mens føreren ikke fungerer korrekt , klik på " Uninstall driver" fra " Driver"-fanen og find en anden computer med internetadgang , der giver downloads , såsom en vens eller offentlig computer. < br >
  6

  Slut en USB -drev i en ledig USB -port og lade computeren til at genkende den. Klik på " Vis filer " eller lignende mulighed for at åbne drevet , hvis computeren beder dig om at vælge, hvad de skal gøre med det drev på din sekundære computer.
  7

  Besøg Atheros driver download side (se ressourcer) og find den rette driver til din enhed .
  8

  Klik på den driver navn og derefter læse aftalen og klikke på " Accepter " på siden med oplysninger . Din chauffør henter automatisk, når du klikker på " Accepter ".
  9

  Find den downloadede driver fil på computeren - som regel i "Downloads " mappe under " My Documents" eller " ; Documents " - men ikke åbne den
  10

  Træk den downloadede driver til den mappe eller ikon, der repræsenterer din USB-drev og vent til det at kopiere helt, og derefter skubbe USB -drev. .
  11

  Sæt USB -drev i din bærbare computer , og træk den driver filen ind i din bærbare computer " Downloads " mappe eller en anden mappe efter eget valg . Skub USB-drev , når føreren har færdig med at kopiere .
  12

  Dobbeltklik på driveren filen på din bærbare computer , og følg vejledningen på skærmen for at installere driveren , herunder enhver prompt for at genstarte din computer. < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Reparation på mellemrumstasten på en Gateway L…
  ·Sådan Fix strømstikket Inde i en bærbar 
  ·Sådan Reparation Bærbare 
  ·Sådan Fix en Toshiba Satellite 4080XCDT Laptop 
  ·Sådan Fix Øresund på en bærbar 
  ·Hvordan at reparere en trådløs forbindelse til en bæ…
  ·Hvordan at reparere en bærbar Power Supply 
  ·Sådan Reparation skærmens baggrundslys på en Dell bæ…
  ·Sådan Reparation Dell Laptops 
  ·Sådan Fix på mellemrumstasten på en bærbar Toshiba 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Indtast Recovery til HP Pavilion dv6000 
  ·Sådan Fix sløret baggrund tapet billeder på desktops…
  ·Hvordan at slippe af Agent_r.QS 
  ·Sådan Konverter VHS til CD 
  ·Sådan Genstart en Dell pc til fabriksindstillingerne 
  ·Computer vil ikke boote fra USB 
  ·Problemer med adgang FTP Sites 
  ·Sådan Clean en Dell Inspiron 
  ·Hvad skal man gøre ved en citron Laptop 
  ·Sådan : IVA Filer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com